Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen manageri Steve Bruce myöntää pelkäävänsä potkuja

Steve Bruce avautui Newcastlen pelaajatilanteesta
AOP

Newcastlen manageri Steve Bruce myöntää pelkäävänsä potkuja Newcastle Unitedin uusilta saudiarabialaisilta omistajilta.

Yksinoikeudella Telegraph Sportille antamassaan haastattelussa Newcastlen manageri Steve Bruce paljasti, että hän ei saanut yhteydenottoa keneltäkään yritysostoon liittyvältä henkilöltä ennen kuin vasta myöhään torstaina, eikä hänellä ole aavistustakaan milloin tai jos hänet vaihdetaan pois managerin paikalta.

Newcastle kohtaa Tottenhamin St James’ Parkilla ensi viikon sunnuntaina, Brucen 1 000. pelissä managerina, mutta hän epäilee jäävänsä 999 peliin, kun uudet omistajat etsivät puhdasta alkua.

– Haluan jatkaa, haluaisin mahdollisuuden näyttää uusille omistajille, mitä voin tehdä, mutta on oltava realisti ja he saattavat haluta uuden managerin käynnistävän asioita heidän puolestaan. Uudet omistajat yleensä haluat uuden managerin. Olen ollut tarpeeksi kauan kuvioissa ymmärtääkseni sen.

– Se päätös ei ole minusta kiinni. Hyväksyn sen ja hyväksyn sen, mitä vastaan ​​tulee. Minun on odotettava keskusteluja ihmisten kanssa, kun aika on oikea. Jos en pääse 1 000 otteluun Spursia vastaan, saatat sanoa, että se voisi tapahtua vain minulle, mutta en usko, että se olisi julmaa. Se on vain jalkapalloa, englantilainen toteaa.

Brucen asema Newcastlessa on ollut kuumeisen spekulaation lähde kuukausia, ja fanit ovat olleet jo pitkään 60-vuotiasta vastaan. Bruce ymmärtää hänen suosionsa puutetta, mutta hänen kahden vuoden hallintokautensa pohdinnoissaan ei ole aavistustakaan katkeruudesta – vain surua ja yksityisesti luultavasti myös helpotusta.

– Tämä ei koske minua, en voi korostaa sitä tarpeeksi. Olen sanonut ensimmäisestä päivästä lähtien, kun uutiset yrityskaupasta julkisuuteen, että jos se on jalkapalloseuran kannalta parasta, jos se vie tämän upean jalkapalloseuran eteenpäin, olen sen puolesta.

– En aio olla katkera tai vihainen mistään, tapahtuipa mitä tahansa. Tietysti tulee surua, jos menetän työni, se on työ, jota olen halunnut koko elämäni, varmasti siitä lähtien, kun minusta tuli manageri, ja niin kovaa kuin se on ollut, olen ollut valtavan ylpeä Newcastle Unitedin managerina. Se ei koskaan muutu.

Bruce painottaa seuran tulevaisuuden merkitystä.

– Tiedätkö mitä? En ole nyt tärkein puhuja. Se, mitä minulle tapahtuu, ei ole merkityksetöntä, mutta tässä on kyse jalkapalloseurasta ja sen tulevaisuudesta.

– Toivon todella, että tämä on jännittävän uuden aikakauden alku, se kuulostaa varmasti jännittävältä, kun luet kuinka paljon rahaa saudiarabialaisilla on.

Bruce on yhtä järkyttynyt kuin muukin jalkapallomaailma saudien vallankaappauksen nopeudesta, joka herätettiin julkisuuteen keskiviikkona ennen kuin se vahvistettiin virallisesti viime yönä.

– En tiennyt tästä mitään, ennen kuin uutiset saivat tiedon eilen. Johdin treenejä torstaiaamuna. Se oli hyvin outo ilmapiiri, se oli hyvin hiljainen, mutta me kaikki odotamme nyt nähdä, mitä tapahtuu. Odotan kuten kaikki muutkin.

Huolimatta viime kauden 12. sijan saavuttamisesta ja edeltäjänsä Rafael Benitezin pisteisiin vastaamisesta kahden vuoden aikana Valioliigassa, paine on jatkuvasti kasvanut Brucea kohtaan. Newcastle ei ole vielä voittanut liigassa tällä kaudella ja on tippujien joukossa.

– Luulen, että kuka tahansa olisi ottanut Rafan jälkeen seuran haltuunsa, siitä tulisi vaikeaa. En usko, että ihmiset halusivat minua alusta alkaen paikallisessa mediassa ja fanien joukossa. Se on ollut välillä uskomattoman raastavaa, erittäin vaikeaa. Ei vain minulle, vaan koko perheelleni, jotka ovat kaikki geordieita ja jotka ovat kaikki Newcastlen faneja.

– Jotkut minusta kirjoitetut ja sanotut asiat, sosiaalisen median hyväksikäyttö, olen vain iloinen siitä, että vanhempani eivät olleet vielä elossa nähdäkseen ja kuullakseen sen, koska se olisi särkenyt heidän sydämensä, Bruce kauhistelee.

Newcastlesta kotoisin oleva Bruce tuntee seudun.

– Tämä oli heidän kotinsa ja heidän kansansa. Tämä oli heidän kaupunkinsa, sieltä olen kotoisin ja minne olen aina halunnut palata.

– Mutta niin kovaa kuin se on ollut, olen yrittänyt nauttia siitä niin paljon kuin voin. Ja tiedätte, melkein jokaisella, jonka olen tavannut henkilökohtaisesti, on ollut vain hyviä toiveita. He kaikki ovat kehottaneet minua pysymään siinä ja toivottaneet onnea.

Bruce ei ole vielä päättänyt, mitä hänen pitkän aikavälin tulevaisuutensa tuo tullessaan, mutta huomauttaa, että hän lähtee Newcastlesta puhtaalla omantunnolla, ilman katumusta – ja vain hyvillä toiveilla seuralle.

– Kuten sanoin, kyse ei ole minusta. Yrityskauppa on tälle seuralle mahdollisuus olla sitä, mitä jokainen kannattaja on halunnut sen olevan niin kauan. Jos tämä on todellinen juttu, olen iloinen fanien puolesta, koska päivän päätteeksi minä olen se.

– Kauan ennen kuin pelasin jalkapalloa, kauan ennen kuin minusta tuli manageri, olin Newcastle United -fani. Haluaisin nähdä tämän seuran voittavan jotain, pelaavan Euroopassa ja kaikesta, mitä olen kuullut näistä uusista omistajista, sitä he haluavat myös ja heillä on rahaa sen toteuttamiseen.

Lähde: Telegraph

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga