Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen uusi omistaja puhui avoimesti ajatuksistaan yrityskaupan suhteen

Amanda Staveley omistaja Newcastle
AOP

Amanda Staveley, yksi Newcastlen uusista omistajista, kertoi Sky Sports Newsille näkemyksistään seuran suhteen.

Uusi Newcastle United -omistaja Amanda Staveley on kertonut haastattelussa, että Newcastlen pitkän aikavälin kunnianhimo on nousta Valioliigan kärkeen sen jälkeen, kun yrityskauppa varmistui torstaina.

– Newcastle United ansaitsee olla Valioliigan kärjessä. Haluamme päästä sinne. Se vie aikaa, mutta pääsemme sinne, Staveley, PCP Capital Partnersin toimitusjohtaja ja Newcastlen hallituksen puheenjohtaja totesi.

Kunnianhimosta eivät tavoitteet ainakaa jää kiinni.

– Olemme ylpeitä voidessamme olla osa Valioliigaa. Se on uskomattoman kilpailukykyinen liiga, jota rakastamme. Valioliigan jalkapallo on maailman paras ja Newcastle United on maailman paras joukkue.

– Haluamme tietysti nähdä, että se saa nämä palkinnot. Valioliigan huipulla ja Euroopassa, mutta pokaalien saaminen tarkoittaa kärsivällisyyttä, investointeja ja aikaa. Haluamme, että kaikki työskentelevät kanssamme rakentaaksemme seuran kohti sitä, mitä sen on oltava.

PCP Capital Partners on osa sijoitusryhmää, jota johtaa julkinen investointirahasto (PIF) ja johon kuuluu myös RB Sports & Media. Tähän myös päättyi Mike Ashleyn 14 vuoden Newcastlen omistus.

Staveley sanoi, että uudet omistajat “haluavat investoida kaikilla tasoilla”, ja vaikka Steve Brucen odotetaan vaihtuvan managerin paikalta, häntä eivät kiinnosta managerin tulevaisuus tai uusien pelaajien suunnitelmat.

– Meillä on loistava joukkue. Keskustelin hienosti kapteeni Jamaal Lascellesin kanssa. Olemme todella innoissamme joukkueen vahvistamisesta, mutta meidän on työskenneltävä Financial Fair Playn puitteissa ja varmistettava, että tämä tehdään pidemmällä aikavälillä.

– Mutta voit tietää ja olla varma, että haluamme investoida kaikilla tasoilla. Haluamme saada parhaan mahdollisen joukkueen. Kaikki puhuvat siitä [tunnetuista pelaajista], mutta tarvitsemme joukkuetta, joka toimii hyvin yhdessä. Se on myös yhtä tärkeää.

Kun häneltä kysyttiin, oliko hänellä jo tilaisuus puhua Brucen kanssa, Staveley totesi niin käyneen.

– Puhuin managerille ja tervehdin ja esittelimme itsemme. Odotamme innolla puhumista hänelle lähipäivinä. On kansainvälinen tauko, joten mielestäni kaikki ovat vain helpottuneita levätessään ennen Tottenham-ottelua.

Kysyttäessä Brucen tulevaisuudesta Staveley ei antanut suoraa vastausta.

– Tuemme Steveä erittäin paljon ja olemme puhuneet hänelle. Se, mitä aiomme tehdä, on ettemme puhu managerista tai siitä, mitä suuria hankintoja voimme tehdä. Aiomme tarkastella jalkapallo-operaatioiden kautta, myös kaupallista puolta, ja palata takaisin ja tehdä joitain päätöksiä.

Kysyttäessä olisiko Bruce vastuussa Tottenhamia vastaan ​​17. lokakuuta Staveley vastasi ympäripyöreästi.

– En edes pysty puhumaan mistään pelaajista tai managereista tässä vaiheessa.

Staveleyllä viesti faneille

Staveley vahvisti, että hän asuu Koillis-Englannissa ja sanoi, että ryhmä ottaa roolin uusina omistajina “erittäin vakavasti”.

– Olemme varmasti ottaneet aikaa päästäksemme tänne. Ensimmäinen peli, johon tulin, oli Newcastle-Liverpool. Kesti puoli tuntia ja olin rakastunut kaupunkiin, seuraan ja heidän uskomattomiin faneihinsa. Tänään on ollut aivan poikkeuksellista.

Hän kertoi myös kiitollisuutensa fanien suhteen.

– Haluamme kiittää uskomattomia faneja. Emme olisi täällä ilman heitä tänään, se on heidän seuransa. Haluamme olla tämän seuran suuria säilyttäjiä. Otamme roolimme erittäin vakavasti. Emme halua luvata liikoja, koska olen nähnyt monien ihmisten tulevan seuroihin ja sanovan “Me teemme tämän”, mutta todella haluamme todella investoida tämän seuran jokaiseen osaan kaikilla tasoilla.

– Tiedämme, että se on yhteisön ytimessä, voit tuntea sen. Minustakin on niin koskettavaa, että voin vihdoin puhua tästä avoimesti, Staveley intoili.

Sarjatilanne ei ole mairitteleva

Newcastle on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukon 19. sijalla, ja Staveley myönsi, että vaikka heidän asemansa on huolestuttava, hän uskoo joukkueen pystyvän nousemaan putoamisalueelta.

– Putoaminen on todellinen iso ongelma tällä hetkellä, ja meidän on työskenneltävä kovasti. Suorituskyky voisi parantua jonkin verran, mutta meillä on loistava joukkue ja tämän joukkueen ei pitäisi olla 19. sijalla. Ei todellakaan pitäisi, mutta kohtuullisella vireellä ja kovalla työllä pääsemme perille.

– Mielestäni se osoittaa myös PIF:n ja Jamie Reubenin sitoutumisen. Mitä voin sanoa PCP:n puolesta, minulla on rohkeita ja kärsivällisiä sijoittajia rinnallani. Heidän täytyi ottaa tämä haaste vastaan. He tietävät, kuinka tärkeä tämä seura on yhteisölleen. Tiedämme, missä olemme liigassa ja tiedämme putoamisen olevan todellinen ongelma.

Saudiarabialainen omistus ei ole ongelmaton asia

Valioliiga vahvisti yrityskaupan yhteydessä torstaina antamassaan lausunnossa sanoen saaneensa “oikeudellisesti sitovia takeita” siitä, että Saudi-Arabian kuningaskunta ei hallitse Newcastle Unitedia.

Ennen sopimuksen julkistamista Amnesty International kiinnitti huomiota Saudi-Arabian ihmisoikeustilanteeseen ja kehotti Valioliigaa tarkastelemaan uudelleen yritysostojen hyväksymiskriteereitään.

– Sen sijaan, että olisimme sallineet vakaviin ihmisoikeusloukkauksiin syyllistyneiden mennä englantilaiseen jalkapalloon vain siksi, että heillä on syvät taskut, olemme kehottaneet Valioliigaa muuttamaan omistajiensa ja johtajiensa testiä ihmisoikeuskysymysten ratkaisemiseksi, Amnesty UK:n toimitusjohtaja Sacha Deshmukh sanoi aiemmin torstaina.

Staveley kommentoi Saudi-Arabian ihmisoikeustilanteesta kiinnostuneille.

– Konsortion johtava kumppani on PIF, se on itsenäinen, kaupallisesti ohjattu sijoitusrahasto. Se on loistava kumppani Newcastlelle. Minulla on suuri kunnia työskennellä heidän kanssaan. He ovat olleet uskomattoman kärsivällinen ja upea kumppani PCP:lle.

– Minulle, kun tulin tänne, tiesin, että Newcastlelle oli vain yksi kumppani. Se oli aivan selvää, koska tarvitsit jonkun, jolla on kärsivällinen pääoma, joka on rohkea, voi tehdä nopeita päätöksiä ja voi olla paikalla myös aurinkoisina päivinä ja kun sade alkaa sataa.

Staveley ymmärtää myös huolet.

– Kuulen [huolenaiheet], haluamme kaikkien fanien puhuvan kanssamme, joten kaikki, joilla on ongelmia, he tietävät, että olemme täällä, ja heidän on tultava puhumaan kanssamme. Käymme ne läpi suunnitelmamme ja esittelemme kaikki PIF-tiimille, Staveley päätti.

Lähde: Sky Sports

Edit klo 21.48: Korjattiin otsikkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga