Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigassa, Ykkösessä ja Kakkosessa eletään jänniä loppuhetkiä mitalien ja sarjanousujen sekä -tippumisten kanssa

KuPS Veikkausliiga
AOP

Viikonlopun aikana saatiin suurimmilta osuus miesten Ykkösen ja Kakkosen tämän kauden nousija- ja tippujajoukkueista. Myös Veikkausliigassa ollaan ratkaisuhetkillä.

Veikkausliigan kärjessä KuPS pitää piikkipaikkaa 52 pisteellään ja HJK on siitä kolmen pisteen päässä toisena ja FC Inter kymmenen pisteen päässä kolmantena. SJK on neljäntenä 40 pisteellä ja tämä nelikko ratkaiseekin Veikkausliiga-mestaruuden keskenään, sillä ylemmässä loppusarjassa on enää neljä kierrosta pelaamatta.

HIFK ja Ilves ovat kummatkin 33 pisteessä ylemmän loppusarjan hännillä. Ne voivat nousta maksimissaan 45 pisteeseen eli kolmanneksi.

Veikkausliigassa alemman loppusarjan tilanne on mielenkiintoinen sikäli, että ainoastaan FC Lahti on jo varmistanut sarjapaikkansa. Jumbojoukkue KTP:n tilanne on surullinen, koska sillä on vain kahdeksan pistettä kasassa ja matkaa karsijan paikalle on 11 pistettä ja suoraan säilymiseen 16 pistettä. Koska kierroksia on jäljellä vain neljä, se voi päästä korkeintaan enää Veikkausliiga-karsintaan.

AC Oulun tilanne toiseksi viimeisenä ei sekään ole helppo, mutta matkaa suoraan säilymiseen on viisi pistettä ja alaspäin 11 pistettä, joten joukkueella on vielä toivoa sarjapaikkansa suhteen. IFK Mariehamn, FC Haka ja FC Honka ovat seuraavilla sijoilla kolmen pisteen sisällä toisistaan.

Divisioonissa myös jännittävää

Ykkönen

Ykkösessä Veikkausliiga-noususta kamppailevat vielä VPS, TPS, RoPS ja FF Jaro. VPS johtaa ylempää jatkosarjaa 48 pisteellä ja TPS, RoPS ja Jaro ovat siitä kahden, kuuden ja kahdeksan pisteen päässä, kun kaksi kierrosta on enää pelaamatta. Toiseksi sijoittunut joukkue pääsee vielä Veikkausliigan nousukarsintaan.

Häntäpäässä JIPPO on jo varmistanut tippumisensa Kakkoseen. MP, Klubi 04 ja MuSa sen sijaan taistelevat vielä viimeisestä säilyjän paikasta, kun kolme joukkuetta tippuu Kakkoseen kauden päätteeksi.

Kakkonen

Kakkosen A-lohkossa JäPS on varmistanut nousunsa Ykköseen ja MiPK tippumisensa Kolmoseen. Toisesta tippujan paikasta käydään puolestaan hurja taisto, koska niin FC Kiffen, KuFu, KäPa, NJS, PeKa, MYPA kuin PKKU:kin voi vielä niin säilyä kuin tippuakin.

B-lohkossa PIF varmisti sarjanousunsa ja TPV on varma tippuja. KaaPo, Ilves-Kissat, Ilves/2, VJS ja EPS ratkaisevat viimeisen tippujan paikan.

C-lohkossa SJK Akatemia on varmistanut nousunsa. Myös tippujat ovat varmoja, koska GBK:n ja Kemi City FC:n välimatka edellä oleviin on jo liian suuri.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat