Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajat voittoon – Teemu Pukista kaikkien aikojen maalitykki

Teemu Pukki laukoo Ukrainaa vastaan.
AOP - Matti Raivio

Suomi onnistui ottamaan elintärkeän voiton MM-karsinnoissa tiistaina, kun Huuhkajaparvi haki Kazakstanista hienon vierasvoiton. Ukraina ja Bosnia ja Hertsegovinan pelatessa omassa ottelussaan tasapelin on Suomella vielä loistava mahdollisuus edetä MM-kisojen jatkokarsintaotteluihin.

Suomi oli kauttaaltaan reilusti Kazakstania vahvempi tiistain MM-karsintaottelussa ja otti ottelusta selvän 2-0 -voiton.

Suomen maaleista ottelussa vastasi ensin ensimmäisen puoliajan lopussa ja heti toisen jakson alussa Teemu Pukki. Pukki nousi Suomen maajoukkuepaidassa tehdyissä maaleissa kaikkien aikojen ykköseksi ohi Jari Litmasen. Kotkassa varttuneen Pukin maalisaldo on nyt 33 maalia, kun Litmanen iski urallaan 32 maalia maajoukkueessa.

Vierasjoukkueella oli runsaasti paikkoja isompiinkin maalijuhliin, mutta viimeistely ontui. Pukilla oli monta hyvää saumaa tehdä kahden maalin lisäksi jopa kaksi lisämaalia, mutta ruuti ei ollut tarvittavan kuivaa. Ensimmäisellä jaksolla kentälle Joel Pohjanpalon tilalle tullut Fredrik Jensen pääsi ottelussa läpiajoon, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Pukki on maaleillaan koko MM-karsintojen maalitilaston viides. Maalipörssiä johtaa FC Barcelonaa edustava hollantilaishyökkääjä Memphis Depay.

Suomi kohtaa marraskuussa vieraissa Bosnia ja Hertsegovinan, jota vastaan Huuhkajat pelasivat aiemmin kotonaan tasapelin. MM-karsintojen päätöspelissä vastaan asettuu Ranska, joka on käytännössä varmistanut jo jatkopaikkansa.

Mikäli Suomi haluaa jatkokarsintoihin tarvitsee se voiton Bosnia ja Hertsegovinasta sekä tältä tasapelin Ukrainaa vastaan. Muussa tapauksessa Suomi tarvitsee myös voiton Ranskasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat