Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin seuraava ottelu La Ligassa siirtyy

Casemiro
AOP

Espanjan La Ligassa on tehty jälleen ottelusiirtoja maajoukkuetauon takia. Sunnuntaina piti sarjassa pelata kuuden ottelun mittainen kierros, mutta kummankin Madridin joukkueen ottelut on siirretty myöhemmäksi. 

Espanjan La Ligassa siirretään otteluita jo toista kertaa tällä kaudella. Aiemmin sarjan neljännellä kierroksella FC Barcelonan ja Sevillan välinen ottelu siirrettiin myöhäisemmäksi kuten myös Villarrealin sekä Alavesin välinen kamppailu.

Tällä kertaa siirrot koskevat sunnuntaina pelattavia Granada vs. Atletico Madrid ja Real Madrid vs. Athletic Bilbao välisiä kamppailuja.

Espanjan turvallisuusviranomaiset ovat tehneet päätöksen siirroille, sillä kumpaakin Madridin joukkueeseen palaa pelaajia maajoukkueiden riveistä niin paljon, että he eivät voi olla mukana näin nopealla aikataululla joukkueen toiminnassa. Atleticon pelaajia on ollut mukana Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa, kuten myös Real Madridin pelaajia, joten on liian suuri riski tuoda nopealla aikataululla pelaajia kokoonpanoon koronapandemian vuoksi.

Lisäksi kummallakin joukkueella on tulossa ensi viikolla Mestarien liigan kamppailut ja näitä pelejä ei yksinkertaisesti voi siirtää.

Lähde. Marca

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga