Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelonan junnutähdelle hurja ulosostosumma

Pedri Barcelonan paidassa vierasottelussa Benficaa vastaan.
AOP

FC Barcelona jatkoi vastikään sopimusta nuoren keskikenttämies Pedrin kanssa. Tuore sopimus ulottuu aina vuoteen 2024 asti, mutta Barcelonalla on optio jatkaa sopimusta aina vuoteen 2026 alkaen.

FC Barcelona teki uuden sopimuksen 19 vuotta täyttävän espanjalaiskeskikenttämies Pedrin kanssa ja varmisti, että lupaava juniori ei ole lähtemässä Blaugranasta yhtään mihinkään. Pedriin on isketty päälle miljardin euron ulosostohinta, eli mikäli esimerkiksi PSG halajaa Pedrin riveihinsä on joukkueen maksettava FC Barcelonalle miljardi euroa ja perään neuvoteltava uusi sopimus pelaajan kanssa.

Pedrin alkuperäinen ulosostohinta oli 400 miljoonaa euroa, mutta uuden sopimuksen myötä hinta 2,5 kertaistui. Aiemmin FC Barcelonassa Lionel Messin päällä oli 700 miljoonan lappu ja Antoine Griezmannilla 800 miljoonan hinta.

Tällä kaudella Pedri on pelannut joukkueensa paidassa kahdessa La Ligan kamppailussa sekä joukkueen molemmissa Mestarien liigan taistossa. Maaleja taitava pelaaja ei ole onnistunut tekemään.

Kesällä Pedri pelasi Espanja joukkueessa olympialaisten jalkapallossa. Espanjan kisat päättyivät finaalitappioon Brasilialle.

Lähde. Marca

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga