Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

TPS:llä Ykkösessä tiukat paikat – mahdollisuus varmistaa Veikkausliiga karsinnat

Jonatan-Johansson.jpg
AOP - Jaakko Stenroos

Ykkösen ylemmässä jatkosarjassa viimeistä edellinen kierros käynnistyy jo torstaina, kun TPS saa vieraakseen EIF:n.

EIF:lla on jatkosarjassa lähinnä enää kiusaajan rooli, jota joukkue toteutti viimeksi menestyksellä kaatamalla nousutaistelussa mukana olevan RoPS:n. TPS:lla panoksia on sen sijaan vaikka millä mitalla.

Turkulaiset kärsivät edellisottelussaan 1-3-tappion VPS:lle ja joutuivat päästämään vaasalaiset edelleen sarjataulukossa. Voitolla torstaina TPS varmistaisi paikkansa vähintään liigakarsinnassa ja sysäisi samalla lisää painetta lauantaina kierroksen ottelunsa pelaavalle VPS:lle.

– VPS-peli on nyt käsitelty kokonaan. Pettymys on takana, ei katsella enää sinne taaksepäin, nyt katse on vain ja ainoastaan torstain EIF-pelissä. Hyvä, että tämä peli tulee jo näin nopeasti ja ennen viikonloppua. Kaikki pelaajat, koko joukkue, oli samaa mieltä, että nyt vaan eteenpäin. Nyt keskitytään ottamaan voitto EIF-pelistä. Kaikki pelit ovat erilaisia, TPS-luotsi Jonatan Johansson ennakoi Palloseuran nettisivuilla.

– Meidän pitää kuitenkin ottaa oppia viime pelistä. Esimerkiksi se, kuinka tärkeitä fyysiset kaksinkamppailut ovat, kuinka tärkeää on voittaa pitkät pallot ja kakkospallot. Ja kuinka tärkeää on saada voitetun pallon jälkeinen ensimmäinen syöttö sen jälkeen omille.

Johansson teroittaa, että torstaina ei kannata missään nimessä odottaa helppoa ottelua.

– EIF on ollut vaikea vastustaja meille kauden molemmissa peleissä. EIF on kuitenkin muuttunut, heillä on uusi päävalmentaja. Heidän pelisysteeminsä on muuttunut, Rovaniemellä he pelasivat taas neljän alakerralla. Meidän pitää keskittyä omaan peliimme.

– EIF sai tärkeän ja itseluottamuksen kannalta tärkeän voiton RoPS:sta, he tulevat nyt sen voimalla rentona tänne, Johansson uskoo.

Lähde. Veikkausliiga ja FC TPS

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut