Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigassa pelataan loppukauden aikana myös paikoista Eurooppaan

Honka - KuPS
AOP - Tomi Natri

Veikkausliigakautta on jäljellä neljä kierrosta ja Mestaruussarjassa mielenkiinto kohdistuu ennen kaikkea paitsi mestaruustaisteluun myös ensi kauden eurocup-paikkoihin.

Suomella on kauden 2022-23 eurocupeissa vastaavat maapaikat kuin tällä kaudella eli mestari ainakin aloittaa eurocupit Mestarien liigan karsinnassa ja kolme muuta joukkuetta pelaa Konferenssi-liigan karsinnoissa. HJK selviytyi tällä kaudella Konferenssi-liigan lohkovaiheeseen ja on kahden pelin jälkeen kolmessa pisteessä.

Eurocup-paikat menevät Veikkausliigan kolmelle parhaalle ja Suomen Cupin mestarille. Koska KuPS on varmuudella neljän parhaan joukossa Veikkausliigassa, käytännössä Veikkausliigan neljä parasta saavat paikan ensi kauden eurokentille.

KuPS:n ohella paikan Euroopassa on varmistanut HJK, joka ei voi enää pudota pois neljän parhaan joukosta. Vahvimmin kahdessa muussa paikassa ovat kiinni FC Inter ja SJK. Takaa-ajavalla kaksikolla HIFK – Ilves on matkaa SJK:hon seitsemän pistettä ja FC Interiin yhdeksän.

Teoriassa europaikkojen kohtalo  Mestarien liigan paikkaa lukuun ottamatta voi ratketa jo tulevan lauantain kierroksella. Tai sitten kiristyä entisestään.

Lauantaina Veikkausliigassa pelataan kuusi ottelua, kolme kummassakin lohkossa.

Ilves saa vieraakseen HJK, FC Inter haastaa kotonaan KuPS:n ja HIFK saa Helsinkiin vieraakseen SJK:n. Alemmassa lohkossa AC Oulu pelaa elintärkeän ottelun MIFK:ä vastaan, Haka saa haasteen FC Lahdelta ja KTP saa vieraakseen FC Hongan.

Lähde. Veikkausliiga

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga