Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool murskasi Watfordin

Roberto Firmino tuulettaa maalia Liverpoolin paidassa.
AOP

Liverpool nousi lauantain Valioliiga-kierroksen ensimmäisen ottelun voitettuaan ainakin hetkellisesti sarjakärkeen. Jurgen Kloppin valmentaman joukkueen kovan pelivireen uhriksi joutui Watford kotinurmellaan.

Liverpool pelasi yhden tämän kauden näyttävimmistä peleistään Watfordin vieraana takoen tylyt 5-0 -lukemat taululle. Liverpoolin suurin tähti oli Roberto Firmino, joka iski ottelussa kolme maalia. Kahdesta muusta osumasta vastasivat Sadio Mane ja Mo Salah.

Vieraat saivat otteluun vahvan alun, kun Mane vei Salahin syötöstä vajaan kymmenen peliminuutin jälkeen vieraat johtoon. 2-0 -maali syntyi vielä ennen ensimmäisen jakson päätöstä, kun Firmino naulasi illan ensimmäisensä.

Toisella jaksolla ennen tunnin peliajan täyttymistä Liverpool osui kahdesti. Ensin 52. minuutilla Firmino teki iltapäivän toisen osumansa ja vain hetkeä myöhemmin Salah sinetöi ottelun voiton vieraille. Jurgen Klopp teki kolme vaihtoa tunnin pelin jälkeen ja ottelun loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua. Loppulukemat ja hattutempun Firmino viimeisteli lisäajalla.

Vieraat hallitsivat palloa yli 75 prosenttia peliajasta ja loivat hurjan määrän maalipaikkoja. Liverpool laukoi maalia kohden kahdeksan kertaa ottelussa, kun Watford onnistui vain kaksi vetoa saamaan kohti Caoimhin Kelleherin vartioimaa maalia. Ottelu oli irlantilaisen kauden ensimmäinen Valioliigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga