Seuraa meitä:

Valioliiga

Marcus Forssin Brentford haastaa lauantain iltaottelussa Chelsean

Marcus Forss puskee palloa.
AOP

Valioliigan lauantain ottelukierros on todella mielenkiintoinen kuten aina. Päivän aikana pelataan yhteensä seitsemän ottelua ja päivän päättää kierrokselle sarjakärjessä lähteneen Chelsean sekä Marcus Forssin edustaman Brentfordin välinen ottelu.

Kaudeksi 2021-22 Valioliigaan noussut Brentford on aloittanut kauden todella vahvasti. Joukkue siirtyi maaottelutauolle vierasvoitto West Hamista alla ja kolmen ottelun pisteputkessa. Edellinen pistemenetys Valioliigassa on syyskuun alusta, kun joukkue koki tappion kotonaan Brightonille, joka on myös aloittanut kauden todella vahvasti.

Tanskalaisen Thomas Frankin valmentama joukkue on seitsemän pelatun ottelun jälkeen 12 pisteessä. Brentford on 25-vuotiaan englantilaishyökkääjä Ivan Toneyn johdolla iskenyt kymmenen maalia seitsemään otteluun ja ottanut kolme voittoa. Vahvasta alusta kertoo juuri se, että joukkue on kokenut vain yhden tappion.

Suomalaishyökkääjä Marcus Forss ei liikaa ole Valioliigassa vastuuta saanut. Kauden avausottelussa Arsenalia vastaan Forss pääsi toisen jakson lopulla kentälle, mutta sittemmin suomalainen on ollut vaihtopenkillä Valioliiga-otteluissa. Näyttöjä Forss on kuitenkin pystynyt antamaan, sillä EFL-cupin ottelussa Oldhamia vastaan syyskuun lopulla hyökkääjä teki neljä maalia, kun Brentford voitti ottelun 7-0 -lukemin.

Chelsea voitti viimeisimmän pelin ennen taukoa Southamptonia vastaan kotikentällään 3-1 -lukemin. Chelsea sai toki hieman apuja vieraiden kapteeni James Ward-Prowselta, joka nappasi punaisen toisella jaksolla 1-1 -tilanteessa.

Thomas Tuchelin valmentaman miehistön kärkipelaajista Kai Havertz ja Timo Werner onnistuivat maalinteossa Saksan paidassa maaottelutauolla. Werner viimeisteli Pohjois-Makedoniaa vastaan kaksi maalia ja Havertz osui kertaalleen. Romelu Lukaku iski Ranskaa vastaan Belgian paidassa UEFA:n kansojen liigan välierässä upean osuman, mutta Ranska selviytyi lopulta finaaliin ja koko kilpailun voittoon.

Mielenkiintoinen ottelu joukkueiden välillä käynnistyy kello 19.30.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga