Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nuorella walesiläisellä huippumaalivahdilla Daniel Bardenilla on syöpä

Daniel Barden maalivahti Livingston
AOP

Valioliiga-seura Norwich City vahvisti, että sen sopimusmaalivahti Daniel Bardenilla on todettu kivessyöpä. Walesiläinen on tällä hetkellä lainalla Skotlannin Valioliigan Livingstonissa.

Alkuperäisen kivessyöpä-diagnoosin jälkeen Daniel Bardenille on sittemmin tehty seurantatestejä ja hän jatkaa tiiviisti seurattavaa hoito-ohjelmaa. 20-vuotias on tällä hetkellä lainassa Skotlannin Valioliigan Livingstonissa Englannin Valioliigan Norwichistä, mutta viettää nyt jonkin aikaa sivussa kentiltä.

Barden jakaa kiitosta kaikille häntä tukeville tahoille.

– Tämä on ollut erittäin vaikea ja haastava kausi, mutta perheeni, ystävieni ja kollegoideni tuki on auttanut minua selviämään viime viikkoina.

– En voi kiittää tarpeeksi Norwichin ja Livingstonin lääkintäosastoja, samoin kuin kaikkia Royal Marsden Hospital -sairaalassa. Nopeus, jolla kaikki on edennyt, on ollut hullua, mutta kaikki ovat olleet aivan loistavia kanssani. Sekä Norwichin manageri Daniel Farke että Livingstonin manageri David Martindale ovat tukeneet suuresti.

Syöpä on aina šokki, varsinkin nuorelle ihmiselle.

– Alustava diagnoosi oli minulle todellinen šokki, mutta positiivinen asia on, että olemme saaneet sen varhain ja ennuste ja seuraavat vaiheet ovat olleet positiivisia.

– Olen optimistinen ja ajattelen positiivisesti. Olen varma, että pystyn voittamaan sen ja että tulen pian takaisin tekemään sitä, mitä rakastan.

Barden pyytää rauhaa.

– Haluan kiittää kaikkia ympärilläni tuesta. Tiedän, että tuleva kausi on haastava ja pyytäisin yksityisyyttä minulle ja perheelleni tässä vaiheessa. Jos mahdollista, teen kaikkeni päivittääkseni edistykseni.

– Kiitos vielä kerran tuesta. Nähdään kaikki pian.

Norwich Cityn urheilujohtaja Stuart Webber yhtyy Bardenin kommentteihin.

– Kaikki Norwich Cityssä toivovat Danille pikaista paranemista. Rakkautemme ja ajatuksemme ovat hänen ja hänen perheensä kanssa, kun hän aloittaa tämän viimeisimmän haasteen elämässään.

– Dan on osa perhettämme ja me pidämme omiemme puolia. Hän tietää, että olemme hänen kanssaan joka askeleella, Webber vakuuttaa.

Myös Webber on vakuuttunut hoidon tasosta.

– Danin tähänastinen hoito ja huomio ovat olleet huippuluokkaa. Kiitämme kaikkia, jotka ovat huolehtineet hänestä, ja olemme kiitollisia Livingstonille Danin oireisiin tarttumisesta ja meidän varoittamisestamme.

– Emme malta odottaa, että voimme toivottaa Danin tervetulleeksi takaisin Carrow Roadille ja Lotus-harjoituskeskukseen.

Barden ehti pelata Livingstonin paidassa yhden Skotlannin Liigacupin pelin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat