Arsenal nousi tasapeliin Emiratesilla – Crystal Palace oli äärimmäisen lähellä voittoa

Arsenal Crystal Palace matsi kuva

Maanantain Valioliiga-ottelu Arsenalin ja Crystal Palacen välillä tarjosi huikeaa draamaa. Lopulta joukkueet päätyivät pistejakoon.

Arsenal pelasi kotinurmellaan 2-2 -tasapelin Crystal Palacea vastaan maanantaina Valioliigassa. Kotijoukkueelta maalit menivät Pierre-Emerick Aubameyangin ja Alexandre Lacazetten nimiin. Crystal Palacelta onnistuivat Belgian hyökkääjä Christian Benteke ja Ranskan 23-vuotias Odsonne Edouard.

Gabonilaiskärki aloitti maalinteon heti ensimmäisen jakson alussa, kun Aubameyang vei Arsenalin 1-0 -johtoon kahdeksan peliminuutin jälkeen. Avausjaksolla ei nähty enää lisämaaleja.

Toinen jakso ehti kulua ainoastaan viisi minuuttia ennen kuin Benteke tasoitti ottelun. Lisää vettä Arsenalin niskaan kaataoi Odouard 73. peliminuutin jälkeen, joka vei vieraat ottelussa jo johtoon.

Pitkään näytti siltä, että pisteet matkaavat sarjassa seitsemällä pisteellä 15. olevan Palacen matkaan, mutta toisin kävi. Arsenal nousi ottelussa tasoihin, kun ranskalaiskärki Lacazette onnistui tasoittamaan ottelun lisäajan lisäajalla 95. peliminuutin kohdalla.

Tasapeli oli Arsenalille Valioliigassa toinen putkeen. Crystal Palacella on nyt kolme tasapeliä putkessa, kun kahdessa aiemmassa ottelussa on tullut tasapelit Leicesteriä ja Brightonia vastaan. Arsenal jäi ennen maajoukkuetaukoa Brightonia vastaan vieraissa maalittomaan tasapeliin karmeissa sääolosuhteissa.