Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Tinja-Riikka Korpela rikkoi ensimmäisenä suomalaismaalivahtina 100 maaottelun rajan

Tinja-Riikka Korpela maalivahti Tottenham
AOP

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen maalivahti Tinja-Riikka Korpelasta tuli torstaina nykyjoukkueen neljäs pelaaja, joka on rikkonut sadan pelatun A-maaottelun rajapyykin. Ennen Korpelaa yksikään suomalaismaalivahti ei ollut saavutukseen yltänyt – ei miesten eikä naisten maajoukkueessa.

Kokenut, 35-vuotias oululainen Tinja-Riikka Korpela pääsi juhlaottelussaan verrattain helpolla, sillä torjuntoja kertyi vain kolme kappaletta, kun Suomi jatkoi MM-karsintaurakkaansa puhtaalla pelillä Georgian kustannuksella. Suomi vei Tbilisissä pelatun ottelun 3-0 Linda Sällströmin, Sanni Franssin ja Emmi Alasen maaleilla.

Korpelaa aiemmin sadan A-maaottelun rajan ovat nykymaajoukkueesta ylittäneet puolustajat Anna Westerlund (135 ottelua) ja Tuija Hyyrynen (114) sekä hyökkääjä Sällström (111).

– Mahtavat fiilikset, joukkuekaverit muistivat ihanasti tulla onnittelemaan ja olen tällä hetkellä serpentiinien ja ilmapallojen ympäröimänä. Sata maaottelua on toisaalta vain numero, mutta merkkaa minulle todella paljon. En olisi ikinä uskonut saavani sitä täyteen, on aivan mahtavaa olla ensimmäinen maalivahti Suomessa, joka saa sata täyteen. Pitkään olen ollut tässä mukana ja arvostan tätä todella paljon, Korpela riemuitsi.

Suomi on naisten MM-karsintojen A-lohkossa kakkossijalla kahden pelatun ottelun jälkeen kuudella pisteellä. Kärkisijaa pitää Ruotsi yhdeksällä pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet