Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

David Beckham ollaan valitsemassa vuoden 2022 Qatarin MM-kisojen lähettilääksi

David Beckham jalkapallolegenda Englanti
AOP

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan jalkapallolegenda David Beckham paljastetaan Qatarin MM-kisojen lähettilääksi ensi kuussa.

46-vuotias entinen Englannin kapteeni David Beckham allekirjoitti 15 miljoonan punnan arvoisen sopimuksen. Beckhamin on tarkoitus olla Qatarin jalkapallosuurlähettiläs seuraavan vuosikymmenen ajan. Aiemmin tässä kuussa hän lensi Qatarin pääkaupunkiin Dohaan viikoksi kiertämään stadioneja ja tapaamaan arvovaltaisia ihmisiä ​​ennen ensi vuoden turnausta.

Qatar on kohdannut kovaa arvostelua ihmisoikeustilanteestaan, erityisesti asenteestaan ​​naisiin ja homoihin. Beckhamille kuitenkin vakuutettiin, että fanit olisivat turvassa ja saavat näyttää sateenkaarilippuja stadioneilla. Homoseksuaalisuus on Qatarissa laitonta, mutta lain soveltaminen on tullut asteittain liberaalimmaksi. Beckham sai myös tiedon naisten kasvavasta läsnäolosta hallituksessa.

The Sun kertoi lähteisiinsä vedoten, että Beckham uskoo projektiin.

– David uskoo Qatarin sitoutumiseen edistymiseen ja siihen, että arabimaailmassa järjestettävät MM-kisat voivat vaikuttaa merkittävästi myönteiseen muutokseen.

– Hän uskoo vahvasti jalkapallon voimaan erojen kaventamisessa, mutta ennen kaikkea hän on nähnyt edistystä tärkeissä asioissa, lehti kirjoitti.

Beckhamin on tarkoitus edistää myös Qatarin matkailua ja kulttuuria.

– Tekemällä sopimuksen Davidin kanssa toive on, että länsimaalaiset ihmiset saavat enemmän nähdä Qatarin kauniita rantoja, valtavia hiekkadyynejä ja uskomattomia pilvenpiirtäjiä, The Sun kirjoitti.

Beckhamin tiedottaja osasi taustoittaa tilannetta vielä lisää.

– David on aina puhunut jalkapallon voimasta hyvänä voimana monella tasolla.

– Kun saavutamme vuosi ennen kisoja -hetken, hän liittyy laajempaan jalkapalloyhteisöön, joka kokoontuu vuoden 2022 MM-kisoja varten, ja hän odottaa innolla hänen mielestään mahtavaa turnausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet