Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan viimeiseen viikkoon mielenkiintoisista lähtöasemista

HJK vs KUPS
AOP - Matti Raivio

Suomen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga saa aivan huikean lopun kaudelleen, kun Suomen mestaruus ratkotaan aivan viimeisissä kamppailuissa. Suomen mestaruudesta taistelevat Kuopion Palloseura ja Helsingin Jalkapalloklubi.

Veikkausliigan kolmanneksi viimeisellä ottelukierroksella saatiin mielenkiintoisia tuloksia pöytään, kun sarjajohtaja KuPS pelasi kotikentällään maalittoman tasapelin HIFK:ta vastaan ja Helsingin Jalkapalloklubi onnistui ottamaan ensimmäistä kertaa kuukauteen kotivoiton, kun sarjassa vielä tiukasti pronssimitalista taisteleva FC Inter kaatui 2-1 -lukemin.

Viimeiseen kahteen otteluun kärkipari lähtee sellaisista asemista, että KuPS johtaa pisteen erolla HJK:ta. KuPS pelaa vielä vierasottelun SJK:n vieraana keskiviikkona ja samana päivänä HJK kohtaa kotonaan HIFK:n. Mikäli HIFK ja KuPS voittaa, niin mestaruus luonnollisesti ratkeaa. Mikäli HJK pelaa tasapelin ja KuPS voittaa SJK:n, niin HJK:lta vaaditaan mestaruuden voittamiseksi todella suurinumeroinen vierasvoitto KuPS:sta sarjan päätöskierroksella.

KuPS ja HJK ratkaisevat mestaruuden viimeistään sunnuntaina pelattavassa ottelussa Kuopiossa.

Mestaruuden lisäksi kolmospaikka on täysin auki. SJK:lla ja Interillä on kahden pisteen ero toisiinsa. Joukkueet kohtaavat toisensa päätöskierroksella, jolloin mitali viimeistään ratkeaa Turun Veritas Stadionilla. Keskiviikkona Inter pelaa Tampereen Ilveksen vieraana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga