Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

KuPS hyytyi tasapeliin – Veikkausliigan mestaruustaistelu täysin auki

KUPS pelaajat
AOP

Kuopion Palloseuralla oli loistava mahdollisuus tehdä eroa Helsingin Jalkapalloklubiin Veikkausliigan kärkitaistelussa, mutta sarjaa johtava KuPS hyytyi kotona tasapeliin Helsingin IFK:ta vastaan.

KuPS pelasi kotikentällään maalittoman tasapelin Helsingin IFK:ta vastaan lauantaina Veikkausliigassa. Tasapeli tietää sitä, että KuPS nousi 56 pisteeseen 25 pelatun ottelun jälkeen, kun Helsingin Jalkapalloklubilla on koossa 52 pistettä 24 ottelun jälkeen.

Mikäli HJK voittaa kaksi seuraavaa ottelua, niin ratkaisu Suomen mestaruudesta nähdään näiden joukkueiden välillä Kuopiossa pelattavassa sarjan päätöskamppailussa.

Ottelussa kotijoukkue oli loogisestikin hallitsevampi osapuoli. Ensimmäisellä jaksolla pallonhallinta ja maalintekoyritykset olivat selvästi KuPS:n puolella, mutta maalia joukkue ei onnistunut tekemään Calum Wardin selän taakse. Toisella jaksolla tahti jatkui samana, mutta maalit jäivät uupumaan.

KuPS kohtaa kauden toiseksi viimeisessä ottelussa ensi viikolla SJK:n vieraissa. KuPS on voittanut kaksi joukkueiden aiempaa kohtaamista tällä kaudella 1-0 ja 3-0 -lukemin. SJK on viime aikoina ollut vahvassa vireessä, sillä neljään edelliseen otteluun joukkue on kerännyt kolme voittoa ja yhden tasapelin. Näissä SJK on tehnyt 13 maalia.

HJK kohtaa FC Interin kotikentällään sunnuntaina. HIFK:lla on jäljellä vierasottelu HJK:ta ja kotiottelu Tampereen Ilvestä vastaan. HIFK ei voi enää nousta viidettä sijaa korkeammalle, jolla joukkue juuri nyt on.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga