La Liga

Espanjassa sarjajumbo sai kylmää kyytiä

Getafe CF vs Celta de Vigo

Espanjan La Ligassa saaatiin kymmenes ottelukierros rästipelejä lukuunottamatta pelattua valmiiksi, kun maanantai-illan ottelussa sarjajumbo Getafe sai vieraakseen Celta Vigon.

Getafe tuli kotiotteluunsa kahden ottelun tasapeliputkessa hyvillä mielin, mutta joutui nöyrtymään Celta Vigolle tylysti 3-0 -lukemin.

Ottelun kaikki maalit nähtiin toisella jaksolla. Tasaisen ensimmäisen 45 minuuttisen jälkeen vieraat aloittivat maalinteon kymmenen peliminuutin jälkeen, kun espanjalaishyökkääjä Santi Mina iski Brais Mendezin esityöstä pallon reppuun. Maalista ehti kulua vain muutama minuutti, kun Mendez teki jälleen esityön ja tällä kertaa Iago Aspas onnistui naulaamaan vieraille osuman ja viemään Celtan 2-0 -johtoon.

63. peliminuutilla kotijoukkueen pistehaaveet kokivat kovan kolauksen, kun togolaispuolustaja Djene ajettiin suoralla punaisella ulos. Vierasjoukkue ei miesylivoimalla kerennyt pelaamaan kuin kymmenen minuuttia, kun Mina iski illan toisensa ja La Liga -kauden neljännen maalinsa sinetöidäkseen loppulukemat 3-0’n.

Celta nousi voittonsa myötä kymmeneen pisteeseen ja sarjassa sijalle 14. Getafe on edelleen viimeisenä kahden pisteensä kanssa ja ero 17. sijalla olevaan Cadiziin on jo viisi pistettä.