Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Cadizin hondurasilaiskärki tykitti hattutempun La Liga -kierroksella

Villarreal CF V Cadiz CF - La Liga Santander, Vilarreal, Castellon, Spain - 26 Oct 2021
AOP

Espanjan La Ligassa pelattiin rästipelejä tiistaina pois ja yhdessä päivän otteluista nähtiin isot maalijuhlat, kun Villarreal sai Cadizin vieraakseen. Kahdessa muussa kamppailussa nähtiin yhteensä vain kolme maalia.

Alaves otti päivä La Liga -kierroksen ottelussa 1-0 -kotivoiton Elchestä ja vankisti asemiaan sarjan alimmassa kolmanneksessa. Alavesilla on voiton myötä koossa yhdeksän pistettä ja ero 18. olevaan Granadaan on kaksi pistettä. Elche on sarjassa 15. kymmenellä pisteellä, mutta joukkueella on yksi peli enemmän Alavesiin nähden pelattuna. Kotijoukkueen voittomaalista vastasi Mamadou Ndiaye toisen jakson alussa.

Espanyol ja Athletic Bilbao jakoivat pisteet toisessa kamppailussa 1-1 -tasapelillä. Raul de Thomas aloitti kotijoukkueen puolelta maalinteon rangaistuspotkusta syntyneellä maalilla reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Athletic nousi tasoihin, kun toista jaksoa oli pelattu kymmenen minuuttia. Maalista vastasi 27-vuotias Inaki Williams. Kotijoukkueen maalintekijä Thomas sai ottelun loppuhetkillä punaisen kortin, mutta se ei vaikuttanut ottelun lopputulokseen.

Päivän päättäneessä ottelussa Cadiz kävi hakemassa pisteen Mestarien liigassa pelaavalta Villarrealilta, kun joukkueet pelasivat 3-3 -tasapelin. Cadizin tähtenä hääri hondurasilaishyökkääjä Choco Lozano, joka iski kolme maalia ja nosti kauden maalimääränsä neljään. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on tehnyt La Ligassa kymmenen maalia ja tämä tapahtui kaudella 2019-20.

Lozanon maaleilla vieraat johtivat peliä aina lisäajalle asti jolloin Villarreal nousi tasoihin Arnaut Danjuman iskemällä maalilla. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Boulaye Dia ja Pau Torres.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga