Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Australialaispelaaja Josh Cavallo tuli ensimmäisenä aktiivipelaajana ulos kaapista

Josh Cavallo keskikenttäpelaaja Adelaide United
AOP

Adelaide Unitedin keskikenttäpelaaja Josh Cavallo on ilmoittanut julkisesti olevansa homoseksuaali ja hänestä tuli tällä hetkellä ainoa julkisesti homo huippumiesammattilaisjalkapalloilija maailmassa.

21-vuotias australialainen Josh Cavallo kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että hän oli “Valmis puhumaan jostain henkilökohtaisesta, josta minulla on vihdoin mukava puhua elämässäni”.

– Olen jalkapalloilija ja olen homo. Haluan vain pelata jalkapalloa ja että minua kohdellaan tasavertaisesti.

Cavallo kertoi olevansa kyllästynyt yrittämään esiintyä parhaimmillaan “Ja elämään tätä kaksoiselämää, se on uuvuttavaa”.

– On ollut matka päästä tähän pisteeseen elämässäni, mutta en voisi olla onnellisempi päätöksestäni tulla ulos. Olen taistellut seksuaalisuuteni kanssa nyt kuusi vuotta, ja olen iloinen, että voin saada sen rauhaan.

Cavallo sanoo, että joutui siihen pisteeseen, että tilanne vaikutti hänen mielenterveyteensä ja hän “meni pimeisiin paikkoihin”.

– Päivän lopussa halusin vain olla onnellinen. Tämä on jalkapalloa suurempaa, se on elämäni. Menin kotiin enkä ollut onnellinen. Se vain syö sinut hitaasti, enkä toivo sitä kenellekään.

Hän ajatteli, että “Ihmiset ajattelisivat minusta eri tavalla, kun he saisivat tietää”.

– He alkaisivat sanoa pahaa minusta tai pilkata minua. Näin ei ole. Jos jotain saisit, niin enemmän kunnioitusta ihmisiltä, Cavallo totesi.

Cavallo pelaa Australian pääsarjan Adelaide Unitedissa ensimmäistä kauttaan. Hän on pelannut 28 ottelua ilman maaleja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat