Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United murskasi Tottenhamin

Edinson Cavani
AOP

Manchester United palasi voittojen tielle Valioliigassa kaatamalla lauantain Valioliiga-kierroksen päättäneessä ottelussa Tottenhamin vieraskentällä. Cristiano Ronaldo vastasi joukkueensa voittomaalista.

Manchester United otti komean 3-0 -vierasvoiton Tottenhamista vieraissa ja nousi Valioliigassa kymmenen pelatun ottelun jälkeen 17 pisteeseen sekä takaisin eurokentille vieville sijoille sarjassa.

Unitedille voitto oli äärimmäisen arvokas, sillä viime viikolla joukkue koki nöyryyttävän tappion Old Traffordilla Liverpoolille 5-0 -lukemin.

Tottenhamia vastaan joukkueelta maalinteossa onnistuivat Cristiano Ronaldo avausjakson lopussa, Edinson Cavani Ronald0n syötöstä reilun tunnin pelin jälkeen ja viimeisellä kympillä Marcus Rashford iski loppulukemat. Rashford tuli kentälle 71. peliminuutin jälkeen vaihdossa Ronaldoon.

Ottelu oli pelillisesti todella viihdyttävä. Kotijoukkue piti palloa ja loi ajoittain hyviä maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ontui armotta. Joukkue ei saanut yhtään vetoa kohti maalia, vaikka laukoi yhteensä kuusi kertaa.

Tappion myötä Tottenham pysyi 15 pisteessä kymmenen ottelun jälkeen ja koko sarjassa sijalla kahdeksan. Edelliset kaksi ottelua Valioliigassa joukkueella on päättynyt tappioon, eikä joukkue ole onnistunut maalinteossa, kun viime viikolla West Ham oli kotonaan 1-0 -lukemin parempi. Aiemmin tällä viikolla Tottenham eteni Englannin liigacupissa jatkoon kaadettuaan Burnleyn vieraissa 1-0 -lukemin.

Manchester Unitedin kausi jatkuu viikolla Atalantaa vastaan Mestarien liigassa. Reilu viikko sitten Manchester United käänsi 2-0 -tappioaseman italialaisia vastaan 3-2 -voitoksi kotikentällään. Nyt tilanne on toinen, kun ottelu pelataan Atalantan kotikentällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga