Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa seitsemän ottelun lauantai – Manchester City saa haasteen Crystal Palacelta

Mo Salah ja Naby Keita tuulettavat Liverpoolin maalia.
AOP

Valioliigassa aloitetaan lauantaina kymmenes ottelukierros. Chelsea johtaa sarjaa yhdeksän kierroksen jälkeen 22 pisteellä, mutta Liverpool on sarjassa toisena pisteen perässä ja Manchester City kolmantena kaksi pistettä kärkeä perässä. West Ham on sarjassa hieman yllättäen neljäntenä ja Brighton viidentenä. Sarjassa viimeistä paikkaa pitää tukevasti itsellään Norwich.

Lauantain Valioliiga-kierros alkaa kello 14.30 todella mielenkiintoisella ottelulla, kun Manchester Unitedia toissa viikolla kotikentällään kurmuuttanut Leicester saa vieraakseen Arsenalin, joka on parantanut merkittävästi peliään vaikean alkukauden jälkeen. Molemmat joukkueet pelasivat viikolla Englannin liigacupin otteluissa ja molemmat etenivät jatkoon omista ottelupareistaan.

Viideltä alkavissa otteluissa on kaikki sarjan kolme kovinta joukkuetta tulessa, kun Liverpool saa sarjassa viidentenä olevan Brightonin vieraakseen, Chelsea matkaa Newcastlen vieraaksi ja Manchester City kohtaa Etihadilla Crystal Palacen.

Liverpool voitti viikko sitten Mo Salahin ja Cristianon Ronaldon välisessä kohtaamisessa Manchester Unitedin tylysti 5-0 -lukemin. Jurgen Kloppin miehistö lepuutti liigacupin vierasottelussa kärkijätkiä, joten joukkueelta voidaan jälleen odottaa kovaa suoritusta hyvin puolustavaa Brightonia vastaan.

Chelsealta puuttuu sekä Timo Werner, että Romelu Lukaku kokoonpanosta, kun joukkue matkaa voitoitta olevan Newcastlen vieraaksi, mutta tämän ei silti luulisi joukkueen menoa hidastavan. Newcastle on neljästä kotipelistään pelannut kaksi tasan Southamptonia ja Leedsiä vastaan.

Liigacupissa West Hamille taipunut Manchester City on Valioliigassa voittanut kaksi edellistä ottelua putkeen Brightonia ja Burnleyta vastaan. Crystal Palace on pelnnut neljä ottelua putkeen tasoihin ja joukkue on onnistunut riistämään pisteitä Arsenalilta, Brightonilta ja viimeisessä ottelussaan Newcastlelta. Edellinen tappio joukkueella on Liverpoolin vieraista syyskuun puolen välin tienoilta.

Lauantain kierroksen päättää kello 19.30 alkava taistelu Tottenhamin ja Manchester Unitedin välillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga