La Liga

Real Madrid palasi voittojen tielle La Ligassa

Benzema ja Vinicius

Real Madrid nousi takaisin omalle paikalleen Espanjan La Ligan kärkipaikalle kaatamalla Elchen lauantain iltapäivän vierasottelussa. Real jakaa kärki paikkaa Real Sociedadin ja Sevillan kanssa. Kaikilla joukkueilla on koossa 24 pistettä.

Real Madrid palasi voittojen tielle La Ligassa kaatamalla vieraskentällä Elchen 2-1 -lukemin. Vieraiden maaleista vastasi 21-vuotias brasialaishyökkääjä Vinicius Junior, jolle maalit olivat kauden kuudes ja seitsemäs Espanjan pääsarjassa. Kotijoukkueen maalista toisen jakson lopulla vastasi vajaalla pelaten Pere Milla. Hyökkääjä otettiin kentälle 81. peliminuutilla ja hetkeä myöhemmin 29-vuotias hyökkääjä osui ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Ottelussa Real Madrid siirtyi johtoon reilun 20. peliminuutin jälkeen, kun Vinicius Junior iski illan ensimmäisensä. Reilun tunnin pelin jälkeen toisella jaksolla kotijoukkueen Raul Guti nappasi ottelun toisen varoituksensa ja lensi ulos pelistä. Tämä vaikeutti kotijoukkueen tekemistä huomattavasti ja Real karkasikin kymmenen minuuttia myöhemmin kahden maalin johtoon brasialaisen illan toisella maalilla.

Realin maalintekijä Vinicius Junior ja keskikentän pohja Luca Modric otettiin vaihtoon reilun 80. minuutin jälkeen. Hetkeä tästä myöhemmin kotijoukkue nousi maalin päähän, mutta ei enää onnistunut tasoitusmaalinteossa vajaalla pelaten.

Voiton myötä Real Madridin pisteputki kasvoi neljään otteluun kotimaassa. Real kohtaa ensi viikonloppuna La Ligassa Rayo Vallecanon ja viikolla Mestarien liigassa Shakhtar Donetskin Santiago Bernabeulla. Elchelle tappio oli toinen putkeen. Joukkue kohtaa ensi viikonloppuna Mallorcan La Ligassa vierasottelussa.