Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Sociedad nousi La Ligan kärkeen

Celta Vigo vs Real Sociedad
AOP

Vahvaa alkukautta Espanjan La Ligassa pelaava Real Sociedad nousi torstai-illan voitollaan Celta Vigosta sarja kärkeen. Celta Vigo on sarjassa 14 tappionsa jälkeen. Torstaina La Ligassa oli yhteensä kolmen ottelun kierros.

Real Sociedad kaatoi kauden 11. ottelussaan Celta Vigon vieraskentällä 2-0 -lukemin ja nousi koko La Ligan kärkipaikalle. Sociedad on ottanut pisteitä kymmenestä ottelusta putkeen. Joukkue on kokenut tappion vain kauden avausottelussa FC Barcelonan vieraana, kun vielä alkukaudesta Ronald Koemanin valmennuksessa ollut joukkue oli 4-2 -lukemin parempi.

Vaikka ottelun avausjaksolla ei Celta Vigon ja Real Sociedadin välillä maaleja nähtykään, niin peli oli äärimmäisen tasaista vääntöä. Ensimmäinen maali nähtiin ottelun 54. minuutilla, kun ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak iski kauden toisen maalinsa La Ligassa. Ottelun ratkaisu nähtiin 79. minuutilla, kun 27-vuotias Aritz Elustondo naulasi kauden kolmannella maalilla vieraat 2-0 -johtoon.

Toisessa päättyneessä ottelussa Granada pelasi sarjajumbo Getafea vastaan 1-1 -tasapelin. Granada nousi tasoihin ottelun toisen jakson seitsemännellä lisäaikaminuutilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga