Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Pikkuhuuhkajat nimesi kokoonpanonsa tuleviin EM-karsintapeleihin

Juha Malinen
AOP

Alle 21-vuotiaiden maajoukkue jatkaa EM-karsintojaan marraskuussa. Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt Suomen joukkueen, jossa on paljon entuudestaan tuttuja nimiä.

Miika Koskela sekä Casper Terho tekevät marraskuussa paluun Pikkuhuuhkajiin. Kumpikin oli lokakuussa U19-poikien mukana EM-karsintaturnauksessa.

– Lokakuussa kaikki sujui hyvin, eikä suurempiin muutoksiin ollut tarvetta. Kun U19-maajoukkueella ei ole marraskuussa karsintapelejä, saamme Koskelan ja Terhon mukaan. Terho tuo pirteyttä laitapelaamiseemme ja Koskela on todella vahva ilmassa, päävalmentaja Juha Malinen avaa Palloliiton tiedotteessa.

– Viro pelaa selkeää pitkää palloa, ja ovat vaarallisia erikoistilanteissa. Norjalla taas on kolme keskushyökkääjää, joita haetaan pitkillä avauksilla. Meidän on varauduttava näihin asioihin.

Veikkausliiga päättyi viime viikonloppuna, joten noin puolilla pelaajista tulee viikon tauko tosipeleistä ennen kuin Pikkuhuuhkajat kokoontuu maanantaina 8. marraskuuta. Osalla heistä harjoitukset jatkuvat normaalisti, ja loppujen kanssa on sovittu korvaavasta toiminnasta.

– Ulkomailla pelaavien tilanne ei ole muuttunut lokakuusta merkittävästi – osa on pelannut enemmän ja osa vähemmän. Moni sai hyviä onnistumisia maajoukkuetauolla, ja vaikka he eivät saisi vastuuta seurajoukkueissaan, he harjoittelevat hyvissä ympäristöissä ja kovalla motivaatiolla. Kaikki pelaajat tulevat maajoukkueen mukaan hyvässä kunnossa.

Malisen mukaan lokakuun karsintaotteluiden minimitavoite oli neljä pistettä, ja tämä toteutui Azerbaidžan-tasapelin sekä Itävalta-voiton myötä. Marraskuun peleihin Suomi lähtee saman päämäärän kanssa – tavoitteen toteutuminen tarkoittaisi Pikkuhuuhkajille varsin mukavia lähtökohtia kevään karsintapeleihin.

– Olemme osoittaneet karsinnoissa, että pystymme ottamaan pisteitä kovilta vastustajilta. On myös tullut selväksi, että joka pelissä tulee olla tarkkana. Tässä lohkossa tulee ristiinpelaamista, ja meidän täytyy pystyä tasaiseen suorittamiseen. Uskon, että kahden pisteen keskiarvo tuo meille loppujen lopuksi erinomaisen loppusijoituksen.

Suomi kohtaa Norjan vieraissa perjantaina 12. marraskuuta 19:00 Suomen aikaa ja Viron Kotkassa 15. marraskuuta 18:30. Romaniassa ja Georgiassa kesällä 2023 pelattavaan lopputurnaukseen pääsee suoraan lohkovoittajat sekä paras lohkokakkonen. Muut lohkon toiseksi sijoittuneet karsivat neljästä kisapaikasta syksyllä 2022. Isäntämaiden lisäksi lopputurnaukseen pääsee 14 maata.

Suomen joukkue:

Terry Ablade Fulham FC
Oliver Antman FC Nordsjælland
Lucas Bergström (mv) Chelsea FC
Pyry Hannola SJK
Juho Hyvärinen FC Inter
Taneli Hämäläinen KuPS
Daniel Håkans SJK
Juho Kilo Hamburger SV
Miika Koskela AC Oulu
Ville Koski FC Honka
Rasmus Leislahti (mv) Ilves
Eetu Mömmö U.S. Lecce
Jaakko Oksanen Greenock Morton FC
Anthony Olusanya HJK
Matti Peltola HJK
Viljami Sinisalo (mv) Aston Villa FC
Naatan Skyttä Toulouse FC
Anssi Suhonen Hamburger SV
Julius Tauriainen SC Freiburg
Casper Terho HJK
Robin Tihi AFC Eskilstuna
Matias Vainionpää SJK
Santeri Väänänen HJK

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat