Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Joukko Suomen faneja matkustaa Bosnia-Hertsegovinaan stadionillepääsykiellosta huolimatta

Suomi Ukraina 9.10.2021
AOP

Suomi kohtaa Bosnia-Hertsegovinan ensi lauantaina MM-karsintaottelussa vieraskentällä. Tiistaina Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n kanssa päivitettyjen tietojen mukaan ottelu pelataan suunnitelman mukaisesti Zenicassa.

Viime päivinä on uutisoitu laajasti Bosnia-Hertsegovinan poliittisesti kiristyneestä ja kärjistyneestä tilanteesta.

Suomen Palloliitto Ry on käynyt asiasta keskustelua Bosnia-Hertsegovinan liiton ja Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n kanssa. Palloliitto seuraa tiiviisti myös Ulkoministeriön viestintää maan tilanteesta.

– Olimme UEFA:n kilpailu- ja turvallisuuspuoleen yhteydessä viimeksi tiistaina aamulla. Toistaiseksi esteitä ottelun pelaamiselle ei ole tiedossa. Otteluun valmistautuminen etenee suunnitelman mukaisesti, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kertoo.

Suomen kannattajia sen sijaan ei voimassa olevan tiedon mukaisesti päästetä Bosnia-Hertsegovina-ottelun katsomoon Zenican paikallisviranomaisten määräyksestä. Tämän päätöksen on kerrottu johtuvan maan alhaisesta rokotekattavuudesta ja nopeasti heikentyneestä koronatilanteesta.

Kannattajien pääsyn estäminen ottelun katsomoon ei Palloliiton tietojen mukaan liity maan poliittiseen tilanteeseen. Palloliiton tietojen mukaan suomalaisia kannattajia on matkustanut ja matkustamassa Zenicaan noin 60 henkilöä. Palloliitto ei voi varmistaa heidän pääsyään otteluun.

Palloliitto on ollut kannattajien tilanteesta yhteydessä UEFA:an.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat