Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukki iski Norwichin voittomaalin – Chelsea jäi yllätystasapeliin

Teemu Pukki
AOP

Lauantain viiden ottelun Valioliiga-kierroksella nähtiin todella yllättäviä tuloksia, kun Chelsea jäi kotiottelussaan tasapeliin ja sarjajumbo voitti hyvässä vireessä olleen Brentfordin. Teemu Pukki ratkaisi kauden neljännellä maalillaan voiton Norwichille.

Teemu Pukki iski rangaistuspotkusta Norwichin 2-0 -vierasjohtoon Brentfordin vieraana ja tämä maali jäi lopulta voittomaaliksi, kun Norwich otti kauden ensimmäisen voittonsa 2-1 -lukemin. Maali oli Pukille kauden neljäs, kun Norwich on tehnyt yhteensä viisi maalia.

Vieraat ottelussa johtoon vei norjalaispelaaja Mathias Normann alle kymmenen peliminuutin jälkeen. Pukki lisäsi johtoa noin puolen tunnin pelin jälkeen ja vieraat pääsivät tauolle johdossa. Toisella jaksolla viiden peliminuutin jälkeen Brentford teki maalin, joka hylättiin VAR-tuomion jälkeen paitsiona. Puolen tunnin pelin jälkeen Rico Henry kavensi pelin 2-1’n ja toi kotijoukkueen mukaan otteluun.

Henry lähti vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin vaihtoon ja kentälle tuli suomalaishyökkääjä Marcus Forss. Valioliigassa nähtiin kaksi suomalaista samalla kentällä noin kymmenen minuutin ajan, kunnes Pukki otettiin vaihtoon 79. peliminuutilla.

Forss ei onnistunut iskemään joukkueelleen kaivattua tasoitusmaalia, vaan Norwichin puolustus kesti ottelun loppuun saakka. Voiton myötä Norwich on viiden pisteen päässä Leedsistä, joka on 17. sarjassa eli viimeisellä sarjassa säilyvän joukkueen paikalla.

Lauantain Valioliiga-kierroksella ensimmäisessä ottelussa Manchesterin derbyssä City oli Old Traffordilla kotijoukkue Unitedia vastaan 2-0 -lukemin parempi. Chelsea pelasi viideltä alkaneessa kotipelissä Burnleyta vastaan 1-1 -tasapelin, mikä oli suuri yllätys, sillä Burnley on sarjassa vasta 18.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga