Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Myös Aston Villa näytti ovea managerilleen

Dean Smith
AOP

Valioliiga-seura Aston Villa julkaisi sunnuntaina antaneensa potkut managerilleen Dean Smithille.

Dean Smith nimitettiin Aston Villan manageriksi hieman yli kolme vuotta sitten lokakuussa 2018 ja johti seuran takaisin Valioliigaan Championshipin pudotuspelien kautta ensimmäisellä kaudellaan seuran ennätyksellisen kymmenen ottelun voittosarjan jälkeen.

Seuraavalla kaudella hän piti Villan sarjassa ja johti samalla joukkueen Carabao Cupin finaaliin Wembleylle, jossa se hävisi niukasti 1-2 Manchester Citylle.

Toimitusjohtaja Christian Purslow jakoi Smithille kiitosta potkuista huolimatta.

– Kun Dean liittyi joukkoomme lokakuussa 2018, seurallamme oli todella vaikeuksia Championshipissä. Hän muutti välittömästi ilmapiirin ja esitykset ja saavutti äärimmäisen menestyksen johtamalla Villan takaisin Valioliigaan saman kauden aikana – harvinainen saavutus.

– Hän varmisti sitten paikkamme Valioliigassa kovan kauden jälkeen ja vei meidät cup-finaaliin Wembleyllä.

Loppua kohden tilanne muuttui kuitenkin huonommaksi.

– Edellisen kauden hyvän alun jälkeen emme kuitenkaan tänä vuonna ole nähneet sitä jatkuvaa tulosten, suoritusten ja sarjasijoituksen paranemista, jota olemme kaikki etsineet. Tästä syystä olemme päättäneet tehdä muutoksen nyt, jotta uudelle managerille jää aikaa vaikuttaa.

Lopullinen maku Smithin aikakaudesta on kuitenkin positiivinen.

– Hallitus haluaa vilpittömästi kiittää Deania hänen monista erinomaisista saavutuksistaan ​​kentällä ja sen ulkopuolella tänä aikana. Kaikki tietävät, kuinka paljon Aston Villa merkitsee Deanille ja hänen perheelleen.

– Hän on edustanut seuraa kunniakkaasti ja arvokkaasti – kaikki Aston Villaan liittyvät – niin henkilökuntamme, pelaajamme kuin kannattajammekin – pitävät ja kunnioittavat sitä. Toivomme hänelle kaikkea hyvää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga