Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Xavista FC Barcelonan uusi päävalmentaja

Xavi Barcaan
AOP

Espanjan La Ligassa kriisissä ollut FC Barcelona on palkannut uudeksi päävalmentajakseen seuralegenda Xavi Hernandezin.

FC Barcelona kenki heikosti sujuneen alkukauden päätteeksi Ronald Koemanin. Nyt joukkue on tiedottanut uudesta päävalmentajasta, joka on odotusten mukaisesti yksi kautta aikain kovimmista keskikenttämiehistä, mitä Espanjassa on pelannut, eli FC Barcelonan seuralegenda Xavi Hernandez.

Xavi pelasi uransa aikana FC Barcelonan riveissä 505 ottelua ja iski 58 maalia. Xavi muodosti joukkueessa hurjan keskikentän kaksikon yhdessä Andres Iniestan kanssa.

FC Barcelona on 12 ottelun jälkeen La Ligassa yhdeksäntenä. Joukkue on kerännyt 17 pistettä ja viikonlopun ottelussa 15. olevaa Celta Vigoa vastaan joukkue pelasi vieraissa 3-3 -tasapelin.

Xavi on FC Barcelonalle kaivattu muutos valmennukseen, sillä entinen huippupelaaja tuonee joukkueeseen “Blaugranan” tyylisen tici-taka -pelin, jota Koemanin alaisuudessa ei nähty.

Xavi lähti pelaajana FC Barcelonan riveistä keväällä 2015, mutta ilmoitti jo tuolloin, että nämä eivät ole jäähyväiset, vaan tiet yhdistyvät vielä joskus.

Nykyiseen tilanteeseen espanjalaispelaaja suhtautuu rehellisesti.

– Ainut tapa menestyä on tehdä töitä. Olen todella innoissani tästä hommasta ja haluan kiittää organisaatiota sekä täällä työskenteleviä ihmisiä tästä mahdollisuudesta.

– Haluan sanoa yhden asian – Me olemme maailman paras seura ja me tulemme tekemään paljon töitä menestymisen eteen. Me emme ole koskaan tyytyväisiä tasapeliin tai tappioon. Me olemme Barca ja meidän tulee voittaa jokainen peli.

FC Barcelonan seuraava ottelu on Espanyolia vastaan Camp Noulla 20.11. Sen jälkeen on vuorossa äärimmäisen iso ottelu Mestarien liigassa, kun samalle stadionille tulee vieraaksi Benfica alkulohkovaiheen viidenteen otteluun. Barcelona tarvitsee ottelusta voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga