Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Marca: FC Barcelona tyrmää huhut brassilegendan hankkimisesta

Dani Alves
AOP

Espanjan jalkapallolehti Marca kertoo sivuillaan, että La Ligan huippuseura FC Barcelona on tyrmännyt kaikki velloneet huhut seuran entisen laitapuolustaja Dani Alvesin takaisin hankkimisesta. Alves on tällä hetkellä työttömänä Brasiliassa.

FC Barcelonan ympärillä on tapahtunut paljon mielenkiintoisia asioita viimeisten viikkojen aikana. Joukkue on potkinut päävalmentajan pihalle ja palkannut pelaajalegenda Xavi Hernandezin uudeksi manageriksi tuomaan ryhtiä talousvaikeuksissa rypevään organisaatioon.

Viimeisin iso uutinen organisaation ympärillä on huhu, jonka mukaan Dani Alves olisi lähellä paluuta FC Barcelonan riveihin. Alves on tällä hetkellä työtön jalkapalloilija kotimaassaan ja huhujen mukaan laitapuolustajaa kiinnostaisi palata Barcelonaan antamaan näyttöjä maajoukkueelle ennen ensi syksyn MM-kisoja.

Alves edusti FC Barcelonaa aina vuodesta 2008 vuoteen 2016 saakka. Sitten puolustaja siirtyi Italiaan Juventuksen riveihin ja viimeinen seura oli Brasilian liigan Sao Paolo, jonka riveistä Alves siirtyi sivuun syyskuussa. Alves on itse tarjonnut palveluksiaa FC Barcelonalle Marcan mukaan.

Kokenut puolustaja haluaisi pelata uransa viimeisen kauden hyvässä organisaatiossa ja samalla antaa näyttöjä. Barcelona ei ole kiinnostunut kuitenkaan palkkaamaan entistä luottopelaajaansa, sillä organisaation tavoite on luoda omille nuorille pelaajille mahdollisimman paljon pelipaikkoja nykyisestä kokoonpanosta.

FC Barcelona näkisi Alvesille mahdollisesti käyttöä toimiston puolella. Kahdeksan organisaatiossa viettämänsä kauden aikana puolustaja pelasi lähes 400 ottelua ja oli juhlimassa 23 eri mestaruutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga