Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Italiassa kotivoittojen ilta – Napoli johtaa sarjaa 13 kierroksen jälkeen

Torino FC v Udinese Calcio - Serie A Josip Brekalo of Torino FC celebrates with his teammates after scoring a goal durin
AOP

Italiassa pelattiin 13 ottelukierros pakettiin maanantaina, kun Verona isännöi Empolia ja Torino Udinesea. Kahdessa Serie A:n ottelussa nähtiin kaksi kotivoittoa ja yhteensä kuusi tehtyä maalia. Sarjakärjessä on Napoli. Joukkue on kerännyt 32 pistettä ja jakaa kärkipaikkaa yhdessä AC Milanin kanssa. Napolilla on merkittävästi parempi maalisuhde.

Alkuillan ottelussa Veronan ja Empolin välillä kotijoukkue nappasi hienon 2-1 -voiton nousten sarjassa yhdeksännelle tilalle. Voiton myötä Veronan pisteputki on jo viiden ottelun mittainen ja edellisestä kymmenestä ottelusta joukkue on onnistunut keräämään yhdeksästä pisteitä. Ainoan tappion joukkue on kärsinyt AC Milanille vieraissa 3-2 -lukemin ja tuotakin ottelua joukkue johti tauolla kahdella maalilla.

Maanantain ottelussa Veronan ja Empolin välillä avausjakso oli maaliton. Toisen jakson alussa neljän peliminuutin jälkeen kotijoukkue siirtyi johtoon, kun tshekkihyökkääjä Antonin Barak onnistui maalinteossa. Maali oli hyökkääjän kauden viides. Ottelun toinen osuma nähtiin 67. peliminuutilla, kun Empoli nousi tasoihin puolustaja Simone Romagnolin osumalla. Romagnoli edustaa nyt neljättä kauttaan Empolia ja maali oli miehelle joukkueen riveissä toinen.

Verona onnistui kuitenkin kääntämään ottelun vielä nimiinsä, kun ensimmäisellä lisäaikaminuutilla Barak teki esityön ja ranskalaispelaaja Adrien Tameze naulasi voittomaalin uransa toisella maalilla Serie A:ssa ja Veronan riveissä.

Maanantain toisessa ottelussa nähtiin ensimmäisen pelin tavoin 2-1 -kotivoitto, kun sarjan alemman puoliskon väännössä Torino voitti Udinesen. Torino nousi voitollaan 17 pisteeseen ja sarjassa sijalle 11.

Torino siirtyi heti ensimmäisellä kympillä johtoon, kun kroatialaishyökkääjä Josip Brekalo iski kotijoukkueen johtoon. Torinon 2-0 -maalin heti toisen jakson alkuun naulasi brassipuolustaja Bremer kauden toisellaan. Vieraat nousivat peliin mukaan reilu kymppi ennen loppua, kun argentiinalaishyökkääjä Fernando Forestieri iski kauden toisen osumansa kolmeen peliin, mutta lähemmäksi vieraat eivät päässeet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut