Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliiga valitsi uuden puheenjohtajan ja hallituksen

Aki Riihilahti hallituksen jäsen Jalkapalloliiga Ry
AOP

Jalkapalloliiga Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin perjantaina 26.11. Kokouksessa valittiin yhdistyksen eli Veikkausliigan puheenjohtaja sekä hallintomalliuudistuksen mukainen uusi hallitus.

Jalkapalloliiga Ry:n ja Veikkausliigan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta jatkaa Kaarlo Kankkunen, joka valittiin jatkokaudelle yksimielisesti. Puheenjohtaja Kankkunen katsoo kohti tulevaa luottavaisena ja valmiina tarttumaan ennen kaikkea yhteen isoon haasteeseen.

– Takana on kaksi vaikeaa vuotta koronatilanteen takia ja tulevan vuoden merkittävin tavoite meillä on saada yleisö jälleen takaisin kotimaisen huippujalkapallon pariin Veikkausliiga-katsomoihin. Suomifutis on kaikkineen kovassa nosteessa ja tässä nosteessa myös Veikkausliiga haluaa olla mukana, Kankkunen sanoo.

– Nämä ovat olleet seuroille ja seurojen työntekijöille raskaita aikoja ja me kaikki tarvitsemme nyt positiivisia kokemuksia ja ilonaiheita. Niitä on tarjolla tulevalla kaudella taas Veikkausliiga-katsomoissa ja me teemme maksimaalisen määrän töitä ja toimenpiteitä sen eteen, että saamme ihmiset jälleen liikkeelle ja seuraamaan otteluita.

Veikkausliigan hallitukseen valittiin tässä vaiheessa kolme seurajäsentä, joiden myötä hallitus on toimivaltainen. Valituksi tulivat äänestyksen tuloksena Aki Riihilahti kaksivuotiselle kaudelle sekä Raimo Sarajärvi ja Sverker Skogberg molemmat yksivuotiselle kaudelle.

Yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa tammikuussa 2022 hallitusta täydennetään vielä myöhemmin kahdella seurojen ulkopuolisella jäsenellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset