Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Valioliiga-seura Liverpool palkkasi brasilialaislegenda Cláudio Taffarelin maalivahtivalmentajakseen

Cláudio Taffareli maalivahtivalmentaja Liverpool
AOP

Liverpool palkkasi brasilialaisen maalivahtilegendan Cláudio Taffarelin maalivahtivalmentajaksi. 55-vuotias aikoo yhdistää uuden tehtävänsä rooliinsa Brasilian maajoukkueen maalivahtivalmentajana.

Valioliigan Liverpool on nimittänyt brasilialaisen Cláudio Taffarelin seuran uudeksi maalivahtivalmentajaksi. Entinen MM-kultamitalisti muuttaa Englantiin saatuaan työluvan tällä viikolla. Taffarel toimii samaan aikaan myös Brasilian maajoukkueen maalivahtivalmentajana.

Taffarel työskentelee yhdessä Liverpoolin nykyisten maalivahtivalmentajien John Achterbergin ja Jack Robinsonin rinnalla osana seuran ykkösjoukkueen valmennusjohtoa, mutta tarkoituksena on tietojen mukaan, että Taffarel toimii erityisesti Liverpoolin ykköstorjujan Alissonin tukena.

Taffarel on yksi Brasilian historian palkituimmista maalivahdeista. Hän on voittanut 101 maaottelua ja voittanut kaksi Copa Américaa sekä MM-kisat vuonna 1994.

Seuratasolla hän pelasi Brasilian Série A:ssa, Italian Serie A:ssa sekä Turkin Süper Ligissä. Lisäksi Taffarel toimi Süper Ligissä valmentajana ja kaksi kautta managerina. Hän on työskennellyt Brasilian maajoukkueen maalivahtivalmentajana vuodesta 2014.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet