Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal voittoon lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa

Bukayo Saka
AOP

Mikel Artetan valmentama Arsenal palasi kotikentällään hienosti voittokantaan, kun joukkue on nujersi Newcastlen. Viime viikolla joukkue kärsi rajun vierastappion Liverpoolille. Viimeisestä kymmenestä ottelusta Valioliigassa joukkue on voittanut seitsemän kamppailua.

Lontoossa Arsenal juhli vahvan toisen jakson ansiosta 2-0 -kotivoittoa Newcastlesta ja nousi 13 pelatun ottleun jälkeen sarjassa sijalle viisi ja 23 pisteeseen. Arsenal on viidentenä 13 kierroksen jälkeen kävi lopuissa peleissä miten tahansa. Newcastle jatkaa sarjassa viimeisellä paikalla kuudella pisteellä. Joukkue ei ole onnistunut voittamaan peliäkään tällä kaudella.

Arsenal oli todella vahva läpi ottelun. Ensimmäinen jakso oli jo todella vahvaa tekemistä joukkueelta, mutta 12 maalintekopaikkaa ei tuonut avausosumaa. Toisella jaksolla kotijoukkue avasi maalihanat, kun Bukayo Saka iski kauden toisen maalinsa vajaan tunnin pelin jälkeen. Saka onnistui myös Englannin maajoukkueen riveissä tekemään maalin, kun joukkue voitti San Marinon MM-karsintojen viimeisessä ottelussa 10-0 -lukemin.

Saka otettiin lopulta kahdeksan minuuttia maalinsa jälkeen vaihtoon ja kentälle tuli brasilialaishyökkääjä Gabriel Martinelli. Martinelli iski kaksi minuuttia kentälle saapumisen jälkeen Arsenalin 2-0 -maalin. Maali oli 20-vuotiaalle hyökkääjälle kauden ensimmäinen Valioliigassa ja uran kuudes.

2-0 -johdossa Arsenal tyytyi vain puolustamaan ja pitämään Newcastlen poissa parhailta maalintekopaikoilta.

Arsenal pelaa joulukuun alussa kaksi peliä vieraissa, kun viikon päästä vastaan tulee Manchester United Old Staffordilla. Neljä päivää myöhemmin viikkokierroksella Arsenal kohtaa Evertonin. Newcastle hakee sarjan jumbofinaalissa ensi viikolla kauden ensimmäistä voittoaan kotikentällä, kun vastaan tulee Teemu Pukin edustama Norwich.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga