Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ole Gunnar Solskjær sai potkut Valioliigan Manchester Unitedin managerin paikalta

Ole Gunnar Solskjær
AOP

Pitkään potkuhuhujen alla ollut norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjær on erotettu Manchester Unitedista.

Valioliiga-seura Manchester United ilmoitti, että 48-vuotias norjalainen Ole Gunnar Solskjær on jättänyt managerin tehtävänsä seurassa.

– Ole tulee aina olemaan legenda Manchester Unitedissa, ja on valitettavaa, että olemme tehneet tämän vaikean päätöksen. Vaikka viime viikot ovat olleet pettymys, niiden ei pitäisi hämärtää kaikkea työtä, jota hän on tehnyt viimeisen kolmen vuoden aikana rakentaakseen uudelleen perustan pitkän aikavälin menestykselle, seuran sunnuntaisessa tiedotteessa todettiin.

Myöskään Solskjærille ei jäänyt tiedotteen mukaan skismaa potkuistaan.

– Ole lähtee ja olemme vilpittömästi kiitollisia hänen väsymättömistä ponnisteluistaan managerina ja toivotamme mitä parhainta tulevaisuutta. Hänen paikkansa seuran historiassa on aina turvallinen, ei vain hänen tarinansa vuoksi pelaajana, vaan myös loistavana miehenä ja managerina, joka antoi meille monia hienoja hetkiä.

– Hän on ikuisesti tervetullut takaisin Old Traffordille osana Manchester Unitedin perhettä, Unitedin tiedotteessa kerrotaan.

Michael Carrick ottaa joukkueen johtoonsa tulevissa peleissä ja seura aikoo nimittää väliaikaisen managerin kauden loppua varten. United on tällä hetkellä Valioliigassa kahdeksantena 17 pisteellä. Matkaa sarjakärki Chelseaan on jo 12 pistettä. Ensimmäisellä putoajan paikalla oleva Burnley on myös jo kahdeksan pisteen päässä, joten United on tiukasti sarjan keskikastissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset