Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa arkikierrokselle Chelsean sarjajohdossa

Chelsea v Manchester United, Premier League - 28 Nov 2021
AOP

Valioliigassa on mielenkiintoinen viikko tulossa pelien suhteen, sillä tällä viikolla jokainen joukkue pelaa kaksi ottelua. Tiistaista torstaihin pelataan ensimmäiset pelit ja toiset pelit lauantain, sunnuntain ja maanantain aikana. Kahden ottelun viikkoon Valioliigan kärjessä lähtee totutusti Chelsea.

Viikonlopun 13. Valioliiga-kierroksella nähtiin yksi pieni yllätys, kun sarjakärjessä marssiva Chelsea kompuroi itsensä 1-1 -tasapeliin valmentajaa vaihtaneen Manchester Unitedin kanssa.

Vaikka Chelsea pelasi tasapelin Unitedia vastaan pitää joukkue siitä huolimatta kärkipaikkaa hallussaan 30 pisteellä. Toisena on Manchester City pisteen perässä ja kolmantena Liverpool 28 pisteellä.

Suomalaisittain 13. kierroksella nähtiin mukavia tuloksia, kun Marcus Forssin edustama Brentford kaatoi kotikentällään Evertonin Ivan Toneyn iskemällä rangaistuspotkumaalilla 1-0 -lukemin ja Teemu Pukin edustama Norwich otti Valioliigassa pisteitä jo kolmannessa ottelussa putkeen pelaamalla 0-0 -tasapelin sarjassa kuudentena 13 ottelun jälkeen olevaa Wolvesia vastaan.

Sunnuntain otteluista Burnleyn ja Tottenhamin välinen vääntö jouduttiin siirtämään myöhemmäksi, kun kentällä oli lunta liikaa. Näillä joukkueille on siis ennen viikolla pelattavia otteluita pieni etu rasituksessa ja vain 12 pelattua ottelua alla.

Arkiotteluissa ei juuri mitään helmiä ole tarjolla, mutta Pukin edustamalla Norwichilla on loistava mahdollisuus parantaa asemiaan Valioliigassa säilymisen suhteen, sillä joukkue matkaa Newcastlen vieraaksi tiistaina.

Newcastle ei ole vielä kertaakaan juhlinut tällä kaudella voittoja ja joukkueen kaikki kuusi pistettä ovat tulleet tasapelien myötä. Kotikentällään Newcastle on yltänyt pistejakoon Brentfordia, Leedsiä ja Southamptonia vastaan. 13 ottelun jälkeen joukkue on sarjassa viimeisenä kolmen pisteen erolla Norwichiin ja Burnleyhin. 17. sijaa eli viimeistä Valioliigassa säilyvän joukkueen paikkaa pitää hallussaan Leeds 12 pisteellä.

Tiistain ottelut

21.30 Newcastle vs. Norwich
22.15 Leeds vs. Crystal Palace

Keskiviikon ottelut

21.30 Southampton vs. Leicester
21.30 Watford vs. Chelsea
21.30 West Ham vs. Brighton
21.30 Wolves vs. Burnley
22.15 Aston Villa vs. Manchester City
22.15 Everton vs. Liverpool

Torstain ottelut

21.30 Tottenham vs. Brentford
22.15 Manchester United vs. Arsenal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga