Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

UEFA palkitsi Subway Kansallisen Liigan Paras strateginen brändikehitystyö -palkinnolla

Kansallinen liiga
AOP

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n joka kolmas vuosi järjestämä UEFA GROW Awards kokoaa yhteen parhaan eurooppalaisen jalkapallon kehitystyön. Suomen Palloliitto Ry:n ja Subway Kansallisen Liigan kehitystyö palkittiin kilpailluimman kategorian, parhaan strategisen brändikehitystyön, voittajana.

Subway Kansallisen Liigan uusi nimi ja identiteetti lanseerattiin keväällä 2020 teemalla ”Pelin nimi on jalkapallo”, jonka yhteydessä naisten pääsarjan nimestä poistettiin viittaus sukupuoleen, jota ei yleisesti käytetä myöskään miesten sarjoissa.

– Sanoilla rakennamme maailmaa ja mielikuvia. Eurooppalaiselta jalkapalloyhteisöltä tuleva tunnustus vahvistaa tunnetta siitä, että olemme oikealla tiellä. Lisäksi sydäntä lämmittää, että muut maat, kuten Wales ja Australia ovat jo tehneet päätöksen seurata perässä, Suomen Palloliitto Ry:n kehityspäällikkö Heidi Pihlaja sanoo.

Työ Suomessa on kantanut myös hedelmää harrastajamäärien selkeänä nousuna koronasta huolimatta.

– Systemaattisen työmme kautta ennätysmäärä tyttöjä ja naisia on löytänyt jalkapallon pariin. Harrastajamäärissä on kahdessa vuodessa tapahtunut yli 12 prosentin kasvu, Pihlaja sanoo.

UEFA:n nimittämän tuomariston perusteluissa Palloliiton ja Kansallisen Liigan työtä kehuttiin konkreettisista tuloksista sekä tavasta, jolla se rakentaa tulevaisuutta ja esimerkkiä myös muiden maiden jalkapalloliitoille.

Jalkapallon naisten pääsarja rakentaa työllään modernia huippu-urheilua pohjautuen arvopohjaansa: samanarvoisuuteen, rohkeuteen ja tahtoon menestyä. Kuluneiden 1,5 vuoden aikana Kansallinen Liiga on muun muassa kaksinkertaistanut näkyvyytensä mediassa ja kasvattanut liigan kaupallisten yhteistyökumppanuuksien arvoa. Samalla pääsarja on rakentanut entistä yhdenvertaisempaa urheilumaailmaa.

Vaikka Kansallisen Liigan jo tehty kehitystyö on kerännyt mainetta sekä jalkapalloyhteisössä että sen ulkopuolella, on sarjassa katse tulevassa.

– Olemme syksyn aikana päivittäneet strategiaamme ja tulevana vuonna suuntaamme työtämme kahteen keskeiseen asiaan: seurojen kaupallisen kyvykkyyden vahvistamiseen sekä uusien ja vanhojen kohderyhmien sitouttamiseen ottelukatsomoihin, Pihlaja kertoo.

Ehdolla UEFA Grow Awardsien loppusuoralla oli myös Palloliiton ja Wolt Oy:n yhteistyö kategoriassa “Paras kaupallinen yhteistyö”. Miesten EM-kisojen aikana Suomen faneille tarjottiin mahdollisuutta tilata fanituotteita Woltin kautta kotisohville.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat