Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Norjan Elitserien-seura Tromsø ottaa tiukasti kantaa Qatarin ihmisoikeustilanteeseen uusissa kolmansissa pelipaidoissaan

Tromsø IL Elitserien Norja
AOP

Norjan Elitserienissä pelaava Tromsø IL kertoi lanseeraavansa historian ensimmäisen QR-koodilla varustetun pelipaidan, joka keskittyy urheilupesuun ja ihmisoikeuksiin Qatarissa.

Tromsø IL julkaisi tiukkasanaisen tiedotteen kotisivuillaan, jossa se kertoi pelipaitaratkaisustaan.

– Hei jalkapallomaailma! Täällä me taas korkealta pohjoisesta.

– Toivoimme, että Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ja Qatar kuuntelisivat meitä viimeisen kerran, mutta ilmeisesti raha ohittaa edelleen ihmisoikeudet ja ihmishenget. Muista, että jonain päivänä teet oman kirjanpitosi, seura laukoi.

Tromsø muistutti ihmisten kohtelutavan tärkeydestä.

– Arvokkain omaisuus ei ole ansaitsemasi raha, vaan se, miten kohtelet muita ihmisiä. Pelottavin asia on, että tiedät kohtelevasi ihmisiä huonosti. Miksi muuten käyttäisit rahaa näyttääksesi kauniimman pinnan tekemisistäsi kauheista asioista.

– No, olemme palanneet. Katso uutta pelipaitaamme. QR-koodi vie sinut tänne. Sivulle, joka antaa sinulle enemmän ja enemmän tietoa siitä, mitä Qatarissa tapahtuu.

Seura kertoo sivuston sisällön tärkeydestä.

– Ole hyvä ja lue kysymys: Kuinka monta ihmisoikeusloukkausta kestää, ennen kuin jalkapalloyhteisö yhdistyy vaatimaan parempaa suojelua siirtotyöläisille?

– Emme voi teeskennellä, että jalkapallo ja politiikka eivät liity toisiinsa, emmekä saa koskaan katsoa toiseen suuntaan, kun jotkut käyttävät kaunista peliämme ihmisoikeusloukkausten peittämiseen. Voimme muuttaa tämän yhdessä.

Seuralla on painokas loppulausahdus.

– Lopeta urheilupesu. Pidä peli puhtaana.

– Meiltä kaikilta pohjoisesta; Liity meihin, jotta voimme kasvattaa lumipalloamme yhä isommaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat