Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Robert Lewandowski kaatoi Borussia Dortmundin

Robert Lewandowski kaatoi Borussia Dortmundin
AOP

Saksan Bundesliigassa pelattiin alkukauden odotetuin kamppailu, kun sarjan kärkijoukkueet Borussia Dortmund ja Bayern Munchen kohtasivat Signal Iduna Parkilla Dortmundissa. Ottelusta odotettiin maalijuhlaa ja sen myös katsojat saivat nähdä.

Borussia Dortmund koki ikävän 3-2 -tappion Bayern Munchenille lauantain kotipelissään. Bayernin voitto tarkoitti sitä, että joukkue nousi 14 pelatun ottelun jälkeen 34 pisteeseen ja johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Dortmundiin. Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen on sarjassa kolmantena vain kolme pistettä Dortmundia perässä.

Kotijoukkue sai otteluun hyvän alun, kun saksalaishyökkääjä Julian Brandt vei viiden peliminuutin jälkeen kotijoukkueen pelissä johtoon. Maali oli saksalaiselle ensimmäinen kahteen kuukauteen. Kauaa ei Dortmund saanut johdosta nauttia ennen kuin Puolan superkärki Robert Lewandowski naulasi pelin tasoihin yhdeksännellä minuutilla.

Ensimmäinen jakso näytti jo menevän tauolle tasatilanteesta, mutta vain hetki ennen taukoa vieraat siirtyivät johtoon, kun Kingsley Coman iski kauden kolmannen maalinsa.

Tauolta kotijoukkue tuli vahvasti takaisin peliin, sillä Dortmundin norjalaissupertähti Erling Haaland naulasi jo kolmen minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen tasoihin. Maali oli loukkaantumisen jälkeen toista peliä pelanneelle norjalaiselle kauden 11.

Ottelussa edettiin pitkään tasatilanteessa mutta reilu kymppi ennen loppua vieraille tuomittiin rangaistuspotku ja tätä ampumaan asetettu Lewandowski ei erehtynyt vaan iski Bayernin johtomaalin.

Ottelun toisella jaksolla nähtiin vielä värikkäitä hetkiä, kun kotijoukkueen valmentaja ajettiin kentältä ulos ja toisen jakson lopulla tuomarit antoivat kymmenen minuutin lisäajan. Näistä huolimatta lisämaaleja ei enää pelissä nähty ja pisteet lähtivät Muncheniin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga