Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Dortmundin nuori keskikenttäpelaaja Jude Bellingham kohun keskellä tuomarikommenttiensa jälkeen

Jude Bellingham
AOP

Bundesliga-joukkue Dortmundin 18-vuotias englantilainen keskikenttäpelaaja Jude Bellingham haukkui erotuomari Felix Zwayerin pystyyn Dortmundin ja Bayern Münchenin välisen Bayernin 3-2-voittoon päättyneen pelin jälkeen,

Tietojen mukaan Marco Haase, Saksan jalkapalloliiton DFB:n vapaaehtoinen erotuomaritarkkailija, on nyt tehnyt rikosilmoituksen englantilaista keskikenttäpelaajaa Jude Bellinghamia ja erotuomari Manuel Gräfeä vastaan.

DFB:n valvontakomitea tutkii jo Bellinghamia. Pahimmassa tapauksessa tämä tarkoittaa, että häntä uhkaa myöhempi pelikielto.

Anton Nachreiner, DFB:n valvontakomitean puheenjohtaja, kommentoi asiaa medialle.

– Valvontakomitea tutkii Dortmundin pelaajan Bellinghamin lausunnon sen merkityksen osalta urheilurikoslain kannalta.

Bellingham oli antanut Norjan Viaplay Footballin haastattelussa kyseenalaisia kommentteja erotuomari Felix Zwayerista.

– Annat erotuomarille, joka on jo fiksannut pelejä, Saksan suurimman pelin. Mitä odotat?

Epäillyt rikokset ovat siis loukkaamista, juoruja ja kunnianloukkauksia. Haasen mukaan nämä pätisivät myös erotuomari Gräfeen. Gräfe oli jo aiemmin sanonut Zwayeristä kovia kommentteja.

– Kenenkään, joka on koskaan ottanut rahaa vastaan ja pitänyt manipuloinnin salassa puoli vuotta, ei pitäisi viheltää ammattilaisjalkapalloa.

Bellinghamin kommentit pohjasivat puolestaan siihen, että Zwayer ei antanut lauantaina Dortmundille rangaistuspotkua, mutta vihelsi sen sijaan ottelun 3-2-voittomaalin tuottaneen, kiistanalaisen pilkun Bayernille.

Zwayer oli mukana Robert Hoyzerin vedonlyöntiskandaalissa vuonna 2005. Hän sai kuuden kuukauden toimintakiellon, mukaan lukien koska hän hyväksyi kerran Hoyzerilta 300 euron maksun.

Dortmundin manageri Marco Rose puolustaa nuorta suojattiaan.

– Nämä ovat lausuntoja, jotka annettiin erittäin tunnepitoisessa ja pettyneessä tilanteessa. Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä sitä niin, mutta Jude nimeää myös tosiasiat. Tuemme poikia täysin.

Myös Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on samoilla linjoilla.

– Hänen lauseensa ei ole väärä, vaikka hänen ei tarvitse sanoa sitä. Mutta se johtuu myös emotionaalisuudesta, joka sinun on myönnettävä 18-vuotiaalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga