Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Everton saa haasteen Arsenalilta Valioliigassa

Arsenal FC vs Everton FC
AOP

Maanantai huipentaa Valioliigan 15. ottelukierroksen, kun Everton kohtaa kotikentällään Arsenalin. Kierroksen tähän astisesti suurin yllätys on nähty West Hamin ottelussa Chelseaa vastaan, kun kierrokselle sarjakärjestä lähtenyt Chelsea taipui 3-2 -lukemin Lontoossa.

Evertonilla on ollut Valioliigassa todella synkkää lokakuun alusta lähtien ja joukkue kohtaakin Arsenalin kolmen ottelun tappioputkessa. Everton on voittanut Valioliigassa viimeksi syyskuun lopulla kotonaan Norwichin ja tämän jälkeen joukkue on pelannut kahdeksan ottelua ilman voittoa ja näistäkin vain kaksi on päättynyt tasapeliin.

Edellisessä ottelussa Valioliigassa sijalle 16 valahtanut Everton kärsi nöyryyttävän kotitappion Liverpoolille 4-1 -lukemin ja tätä ennen joukkue jäi nollille vieraissa Brentfordia ja Manchester Cityä vastaan. Kotikentällä Everton on ottanut kolme voittoa tällä kaudella, jakanut pisteet kertaalleen ja taipunut kolmesti.

Arsenal tulee maanantain otteluun tappio Manchester Unitedille niskassaan viime viikon torstain ottelusta. Arsenal johti Unitedia kertaalleen, mutta taipui lopulta 3-2 -lukemin, kun Cristiano Ronaldo osui kahdesti. Vaikean alkukauden jälkeen Mikel Artetan valmentama pumppu on kuitenkin löytänyt juonesta kiinni ja voittanut Valioliigassa Citylle kärsityn 5-0 -tappion jälkeen seitsemän ottelua ja hävinnyt vain kahdesti. Joukkue on noussut Valioliigassa ennen maanantain ottelua seitsemännelle sijalle ja voitolla Arsenal voi nousta jo viidenneksi ohi pelin vähemmän pelanneen Tottenhamin.

Viime kaudella nämä joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti ja kumpikin päättyi Evertonin maalin voittoon. Edellisen kerran tykkimiehet ovat juhlineet vierasvoittoa Evertonia vastaan vuonna 2017, kun Arsene Wengerin alaisuudessa joukkue haki 5-2 -voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga