Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa torstaina kotivoittojen ilta – Ronaldo saavutti hienon rajapyykin

Christiano Ronaldo
AOP

Manchester United ja Tottenham Hotspur onnistuivat ottamaan kotivoiton torstain Valioliiga-kierroksella. Joukkueiden ottelut päättivät Valioliigan 14. ottelukierroksen, joka pelattiin tiistaista torstaihin. Viikonloppuna palataan jälleen normaaliin päiväjärjestykseen.

Tottenham Hotspur oli kotikentällään Marcus Forssin edustamaa Brentfordia parempi lukemin 2-0. Tottenhamin maalit merkittiin Heung-Min Sonille ja toinen maali Brentfordin Sergi Canosin omaksi.

Ottelussa kotijoukkue karkasi johtoon reilun kympin jälkeen, kun Canos ohjasi pallon omiin. Toisella jaksolla reilun tunnin jälkeen 29-vuotias korealaishyökkääjä Son ohitti kauden viidennellä osumallaan Valioliigassa Brentfordin espanjalaismaalivahti Alvaro Fernandezin.

Voitolla Tottenham nousi ennen viikonlopun otteluja kuudenneksi ja on kerännyt 22 pistettä. Hotspurilla on toki peli muita vähemmän pelattuna, kun viime viikonlopun ottelu Burnleya vastaan peruttiin lumisen kentän takia. Voiton myötä joukkueen pisteputki on jo kolmen ottelun mittainen Valioliigassa ja viikonloppuna joukkueella jälleen mahdollisuus kasvattaa pistesaldoaan Norwichin kustannuksella.

Torstain myöhemmässä ottelussa nähtiin huikeasti viisi maalia, kun Manchester United kaatoi Arsenalin 3-2 -lukemin. Cristiano Ronaldo iski ottelussa kaksi maalia ja näistä jälkimmäinen syntyi rangaistuspotkusta, joka jäi voittomaaliksi. Ronaldo on nyt peliurallaan tehnyt 801 maalia niin seura- kuin maajoukkueessa.

Unitedin kolmannesta maalista ottelun avausjakson lopulla vastasi Bruno Fernandez. Arsenalin osumat menivät Emile Smith-Rowen ja norjalaiskeskikenttäpelaaja Martin Odegaardin nimiin.

Unitedin voitosta huolimatta Arsenal on joukkueista yläpuolella Valioliigassa 14 pelin jälkeen. Arsenal on kerännyt 23 pistettä, kun Unitedilla on koossa 21 pistettä. United kohtaa viikonloppuna Crystal Palacen kotonaan ja pelaa ensi viikolla Mestarien liigassa lohkovaiheen viimeisen ottelun Sveitsin Young Boysia vastaan. Arsenalin kausi jatkuu Evertonin vieraana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga