Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa hienoja otteluita tiistaina

Mohamed Salah
AOP

Mestarien liigan alkulohkovaihe pelataan päätökseen tiistain ja keskiviikon kierroksilla. Kumpanakin päivänä pelataan kahdeksan ottelua. Tiistaina ratkeaa muun muassa se pääseekö Atletico Madrid, FC Porto vai AC Milan jatkopeleihin, sekä d-lohkon ykköstila, kun Real Madrid pelaa kotonaan Interiä vastaan.

Tiistain kierros alkaa kello 19.45 totutusti kahdella ottelulla ja näissä panoksena on ainoastaan lohkon kolmas sija. A-lohkon voittanut Manchester City matkaa RB Leipzigin vieraaksi Saksaan ja PSG kohtaa kotonaan Club Bruggen. Belgialaiset ja saksalaiset ovat tasapisteissä ennen viimeisiä otteluita. Kolmas sija tietäisi paikkaa Eurooppa liigan jatkopeleissä ja neljäs sija europelien päättymistä tämän kauden osalta.

Kymmeneltä alkavissa otteluissa riittää myös mielenkiintoa. D-lohkon päätösotteluissa Seriff Tiraspol hamuaa voittoa Shakhtar Donetkista ja sitä myöden paikkaa Eurooppa liigan jatkopeleissä. Real Madrid ja Inter selvittävät Santiago Bernabeulla lohkovoittajan. Real johtaa lohkoa kahdella pisteellä ennen viimeistä ottelua.

Portugalissa pelataan varmasti päivän isoin ottelu, kun FC Porto isännöi c-lohkossa viimeisenä neljällä pisteellä olevaa Atletico Madridia. AC Milan pelaa kotikentällään Liverpoolia vastaan, joka on varmistanut jo lohkon voiton. Porto lähtee lohkon kakkosena päätöskierrokselle, kun joukkueella on koossa viisi pistettä. Milanilla ja Atleticolla on koossa neljä pistettä. Mikäli Liverpool voittaa Milanin ja Porto pelaa kotipelissään tasurin, niin Liverpool ja FC Porto etenevät lohkosta jatkopeleihin.

Mestarien liigan tiistain ottelut

19.45 RB Leipzig vs. Manchester City
19.45 PSG vs. Club Brugge
22.00 Real Madrid vs. Inter
22.00 Seriff Tiraspol vs. Shakhtar Donetsk
22.00 AC Milan vs. Liverpool
22.00 FC Porto vs. Atletico Madrid
22.00 Ajax vs. Sporting Lissabon
22.00 Borussia Dortmund vs. Besiktas

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga