Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester City nousi lohkovoittoon – RB Leipzig murskasi belgialaiset

Gabriel Jesus

Josep Guardiolan valmentama Manchester City otti komean kotivoiton PSG:stä ja nousi a-lohkossa lopulta ykköseksi. Lohkon voitto varmistui jo viidennellä ottelukierroksella, sillä ero PSG:hen on neljä pistettä. Kummallakin joukkueella on siis merkityksetön peli tiedossa kuudennella kierroksella, kun sekä RB Leipzig, että Club Brugge haaveilevat pääsystä Eurooppaliigan jatkopeleihin lohkon kolmosina.

Englannissa Manchester City kohtasi keskiviikon Mestarien liigan kierroksella Etihadilla PSG:n ja otti hienon 2-1 -voiton tappioasemasta huolimatta. Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin toisella jaksolla.

PSG karkasi ottelussa 50. peliminuutilla 1-0 -johtoon, kun Suomeakin vastaan MM-karsinnoissa osunut ranskalaiskärki Kylian Mbappe ohitti Edersonin. Vieraiden johto ei kestänyt kuin vajaan vartin ennen Raheem Sterlingin tasoitusta. 76. peliminuutilla kotijoukkue siirtyi johtoon, kun tasoitusmaaliin esityön tehnyt Gabriel Jesus iski Bernardo Silvan esityöstä pallon ohi Keylor Navasin ja tämä vei Cityn 2-1 -johtoon. Jesusin maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

A-lohkon toisessa ottelussa Belgiassa Club Brugge jäi täysin saksalaistykki Red Bull Leipzigin jalkoihin, kun vieraat olivat 5-0 -lukemin vahvempia. Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisen puolituntisen aikana, kun vieraat olivat karanneet 3-0 -johtoon Emil Forsbergin, Christopher Nkunkun ja Andre Silvan osumilla. Forsberg iski ennen taukoa pilkulta vieraat 4-0 -johtoon ja loppulukemat iski Nkunku toisen jakson kolmannella lisäaikaminuutilla. Ranskalaiskärki on tehnyt kahdeksan maalia Mestarien liigassa tällä kaudella.

Muissa otteluissa Ajax varmisti 2-1 -vierasvoitolla Besiktasista c-lohkon voiton ja Inter varmisti jatkopaikan d-lohkossa, kun joukkue kaatoi kotipelissään Shakhtar Donetskin 2-0 -lukemin. Interillä on mahdollisuus vielä ohittaa Real Madrid, joka johtaa 12 pisteellä lohkoa. Real kaatoi Seriff Tiraspolin vierasottelussa tyylikkäästi 3-0 -lukemin.

AC Milan haki Madridista Atleticon vieraista 1-0 -vierasvoiton ja sysäsi Diego Simeonen valmentaman joukkueen b-lohkossa viimeiseksi ennen kuudetta kierrosta. FC Porto, jonka lohkovoittaja Liverpool kaatoi kotonaan 2-0 -lukemin on viidessä pisteessä toisena. Milan ja Atletico ovat tasoissa neljän pisteen kanssa.

C-lohkossa Sporting Lissabon murskasi kotipelissään Borussia Dortmundin ja nousi lohkossa toiseksi kolmen pisteen erolla saksalaisjoukkueeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga