Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan SJK julkaisi ensi kauden valmennusjohtonsa

Joaquín Gómez päävalmentaja SJK
AOP

SJK:n uusi päävalmentaja Joaquín Gómez johtaa SJK:n kaudelle 2022 vahvistuneen valmennusryhmän kanssa. Koko valmennusryhmä on nyt koossa ja harjoitukset alkavat maanantaina.

SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kertoo. että seuralla on selvä suunnitelma tulevaisuutta varten.

– Se mitä haluamme tehdä SJK:ssa, on nostaa tämän seuran urheilullisia standardeja ja päivittäisen työnteon rutiineja entisestään. Siinä tämä valmennusryhmä on suuressa osassa, Gómez kertoo.

Gómez on tyytyväinen kasaamaansa valmennusryhmään.

– Kun katsoo meidän nyt valmista valmennusryhmäämme, niin olemme nuoria, määrätietoisia ja nälkäisiä, sekä erittäin valmiita tekemään kovasti töitä.

– Olemme halunneet kasata ryhmän juuri siten, että kaikki tänne tulevat uudet ihmiset omaavat erittäin korkean työmoraalin – halun antaa kaikkensa omasta osaamisalueesta – ja auttaa meistä tulemaan parempia työssämme. Sekä ennen kaikkea, auttaa pelaajiamme tulemaan koko ajan paremmiksi. Viedä jatkuvasti sitä prosessia eteenpäin, Gómez kuvailee.

Gomezin kakkosvalmentajana valmennusryhmässä aloittaa espanjalainen Guillem Santesmases, joka vielä viime kaudella toimi Ykkösessä pelaavan EIF:n päävalmentajana, sekä työskenteli seurassa yli kolmen vuoden ajan. Santesmases on myös kasvatustieteen maisteri Katalonian yliopistosta.

– Minulle on tärkeää, että kakkosvalmentajallani on samanlainen asenne ja ajatus siitä, miten näemme jalkapallon ja miten haluamme joukkueen pelaavan. On myös itselleni tärkeää, että hän on tehnyt minun työtäni itse aiemmin, eli ollut päävalmentajana. Silloin hän ymmärtää mitä päävalmentaja häneltä tarvitsee.

– Ja kuten sanoin jo aiemmin, on minulle myös tärkeää, että henkilökuntamme jäsenillä on palava halu tehdä töitä, kehittää pelaajia ja kehittää itseään myös. Uskon, että me tulemme Guillemin kanssa toimeen erinomaisesti, Gómez sanoo.

Toisena uutena valmentajana mukaan liittyy englantilainen Lewis Bush. Bush on aiemmin tehnyt töitä mm. Englannin maajoukkueen hyökkääjävalmentaja Allan Russelin Superior Striker-yrityksessä sekä useiden ammattilaispelaajien yksilövalmentajana.

–  Lewis on nuori jalkapallovalmentaja ja -analyytikko, joka on tehnyt kuitenkin jo pitkään töitä jalkapalloammattilaisten kanssa. Hän tulee olemaan meille tärkeä data- ja taktiikka-analyytikko, mutta samalla hänen roolinsa varmasti vain kasvaa kauden aikana, sillä hänellä on pitkä kokemus Valioliiga- ja Championship-pelaajien yksilövalmennuksen puolella Englannissa.

– Hän myös tuo ryhmäämme hieman erilaista näkökulmaa, koska on englantilainen ja työskennellyt seuroissa siellä. Kun olin itse valmentajana Lutonissa, oli hän jo silloin mukana meidän harjoituksissamme, Gomez kertoo.

Kolmas uusi nimi ryhmässä on Suomen U21-maajoukkueen sekä viime kaudella HIFK:n fysiikkavalmentajana toiminut Risto-Matti Toivonen, joka tulee SJK:ssa hoitamaan urheilutieteen asioita yhdessä Juha-Jaakko Ulvilan ja muun suorituskyvyn osaston kanssa. Hän jatkaa myös edelleen Suomen U21-maajoukkueen valmennusryhmässä.

– Risto oli viime kaudella IFK:ssa minulle erittäin tärkeä valmennusryhmän jäsen, ja hän tuki minua siellä työssäni suuresti ja teki työni helpommaksi. Hän myös sopii täysin siihen samaan profiiliin kuin me muutkin, eli hän on nuori, nälkäinen, valmis tekemään kovasti töitä sekä kehittämään itseään koko ajan paremmaksi työssään. Meidän ajatuksemme osuivat hyvin kohdilleen jo viime kaudella.

– Samalla hän pääsi myös mukaan Suomen U21-maajoukkueen valmennukseen, mikä on hänelle erinomainen kokemus ja mahdollisuus saada entisestään lisää oppia. Samalla siitä on hyötyä myös meille ja koko seuralle.

Gómez uskoo fysiikkakokonaisuuden toimivan hyvin.

– Olen varma, että Risto, Jaska ja siihen yhdistettynä seuran omistama DBC klinikka sekä Kuortaneen Urheiluopiston tietämys, joka meillä on käytössämme, niin meillä on taatusti koko sarjan paras urheilutieteen ja suorituskyvyn osasto voimavaranamme.

SJK:n valmennusryhmässä jatkavat viime kaudelta maalivahtivalmentaja Luís Fernando, fitnessvalmentaja Ulvila, fysioterapeutti Tiitus Lehtinen sekä joukkueenjohtaja Pekka Lehtinen.

– Työskentelimme kaikki yhdessä täällä jo aiemmin, ja tunnemme siten toisemme hyvin. He ovat myös tehneet töitä seurassa jo pitkään, mikä tuo meille jatkuvuutta. Se on todella tärkeää, että on ihmisiä, jotka ymmärtävät seuran ja meidän arvomme, ja heillä kaikilla on sama halu tehdä töitä sekä kehittyä, kuin meillä muillakin.

– Kokonaisuutena olen todella innoissani päästessäni työskentelemään näiden kaikkien ihmisten kanssa, päättää Gomez.

Valmennusryhmän, ja erityisesti suorituskyvyn osaston tukena, jatkaa jo viime vuonna aloittanut Tommi Pärmäkosken johtama Kuortaneen Urheiluopiston nelihenkinen valmennusryhmä. Myös pelaajarekrytoinnista vastaava ryhmä on saanut vahvistusta, kun uusina aloittivat brasilialainen Adriel Gabilan ja englantilainen datakonsultti Paul Riley.

SJK tulee kertomaan tarkemmin tammikuussa rekrytointiosaston ja suorituskyvyn osaston toiminnasta, mutta näiden kahden osa-alueen vahvistamisella on tarkoitus hakea SJK:lle merkittävää kilpailuetua Suomen pääsarjoissa.

– Olen tyytyväinen, että otamme taas askeleen eteenpäin valmennusryhmän osalta, ja valmennuksemme on kokonaisuudessaan kasassa harjoituskauden alussa. Olemme myös panostaneet entisestään suorituskyvyn ja analysoinnin kokonaisuuteen, ja tulemme kertomaan vielä lisää näistä tammikuussa.

– Olemme kuitenkin jo nyt valmiit aloittamaan valmistautumisen mielenkiintoiseen vuoteen 2022, SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ynnäilee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset