Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan SJK hankki nuoren keskikenttälupauksen

Vertti Hänninen keskikenttäpelaaja SJK
AOP

Lupaava keskikenttäpelaaja Vertti Hänninen siirtyy Rovaniemen Palloseurasta Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin pitkällä sopimuksella. Seurat pääsivät sopimukseen siirrosta viime kauden päätteeksi ja 19-vuotias Hänninen on vapaa edustamaan SJK:a alkavissa kilpailuissa.

Kajaanissa syntynyt, ja kymmenvuotiaana Rovaniemelle muuttanut Vertti Hänninen, nousi RoPS:n edustusjoukkueen miehistöön, pelattuaan vielä viime kaudella Kakkosta Rovaniemi Football Academyn riveissä. Tällä kaudella syntyi 33 Ykkösen ja Suomen Cupin pelissä peräti kymmenen maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Lisäksi Hänninen sai kutsun Suomen U20-maajoukkueeseen, ja teki debyytin Ruotsia vastaan marraskuussa. Keskikentän keskustassa viihtyvän Hännisen viime kautta RoPS:ssa voidaan siten pitää läpimurtona.

– Tämä on seuraava steppi urallani ja samalla iso haaste. On myös mahtava päästä yhteen Suomen suurimmista jalkapalloseuroista, Hänninen iloitsee.

– Tavoite on ensin murtautua edustusjoukkueeseen ja saada siellä peliaikaa, sekä siitä aina eteenpäin. Lopulta maailmalle asti.

SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez on tyytyväinen uudesta keskikenttäpelaajastaan.

– Olemme erittäin iloisia ja innoissamme, että olemme saaneet houkuteltua Vertin meidän mukaamme. Hän on pelaaja, jolla on erittäin hyvät uramahdollisuudet edessään. Olemme myös kiitollisia, että hän luottaa meihin, että pystymme SJK:ssa kehittämään hänen kykyjään sekä auttamaan häntä saavuttamaan hänen potentiaalinsa.

Hännisen hankinta ei tapahtunut hetken mielijohteesta.

– Tiedän myös, että SJK on seurannut häntä jo pitkään, viime keväästä alkaen, ja myös minä seurasin häntä viime kaudella. Olen varma, että näin on tehnyt myös moni muukin seura Suomessa, ja kaikki ovat huomanneet hänen esityksensä Ykkösessä.

– Siksi olenkin erittäin tyytyväinen, että hän on nyt täällä, ja toivon, että hän pystyy kehittymään täällä vielä entisestään siitä mitä hän teki viime kaudella RoPS:n kanssa. Jos näin käy, olen erittäin onnellinen, Gómez päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat