Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City murskasi Leedsin, Norwich jäi kotipelissään nollille

Kevin de Bruyne, Jack Grealish
AOP

Manchester City löysi hanan, josta alkoi tulla maaleja normaaliin tapaan vaisun lauantain pelin jälkeen, sillä joukkue höykytti Leedsiä kotikentällään tyrmäävin lukemin. Teemu Pukin edustama Norwich taipui Carrow Roadilla Aston Villalle.

Manchester City vahvisti asemaansa Valioliigan kärjessä murskaamalla tiistaisessa kotiottelussa Leedsin 7-0 -lukemin. 17 pelatun ottelun jälkeen Pep Guardiolan joukkueen maalisuhde on kevyesti 31 maalia plussalla. City on tehnyt 40 maalia ja päästänyt yhdeksän. Paremmalla maalisuhteella on kautensa aloittanut vain Liverpool, jonka maalisuhde on +33.

Tiistaisessa ottelussa voittaja oli käytännössä selvillä jo puolen tunnin pelin jälkeen, kun City siirtyi 3-0 -johtoon Kevin De Bruynen illan ensimmäisellään. Ottelussa kahdesta ensimmäisestä maalista vastasivat Phil Foden ja Jack Grealish.

Toisella jaksolla Riyad Mahrez sijoitti 49. peliminuutilla pallon kimmokkeiden kautta takakulmaan ja reilun tunnin pelin jälkeen belgialaiskeskikenttä De Bruyne tykitti 25 metristä pallon yläkulmaan. Kahdesta viimeisestä osumasta vastasivat John Stones ja Nathan Ake.

Päivän toisessa ottelussa Norwich taipui kotikentällään Aston Villalle 2-0 -lukemin. Maalinteko alkoi reilun puolen tunnin pelin jälkeen,, kun Jacob Ramsey vei vieraat johtoon. Villa hallitsi peliä melko hyvillä otteilla, kun Norwichin syöttöpelin heikkous esti terävien vastahyökkäyksien luomisen. Loppulukemat 88. peliminuutilla iski tyhjiin Ollie Watkins kauden viidennellä osumallaan.

Tiistaina piti myös pelata kolmas Valioliiga-ottelu, mutta Brentfordin ja Manchester Unitedin välinen ottelu peruttiin koronan vuoksi. Keskiviikkona Valioliigassa on luvassa neljä kamppailua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga