Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal nousi Valioliigassa jo neljän joukkoon

Emile Smith Rowe
AOP

Valioliigassa pelattiin keskiviikkona kolmen ottelun mittaisen arkikierros, kun alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Burnleyn kotiottelu Watfordia vastaan siirrettiin koronan vuoksi tulevaisuuteen. Päivän isoin ottelu oli myöhäisin, kun Arsenal isännöi Lontoon paikallisessa West Hamia.

Keskiviikon otteluiden jälkeen Arsenal nousi 2-0 -voitollaan West Hamista Valioliigan neljännelle sijalle ja samalla kiinni Mestarien liigan paikkaan kaudeksi 2022-23. Ero voitonkin jälkeen sarjakärki Manchester Cityyn on tavoittamaton 12 pistettä, mutta Arsenal ei pelaa kärkikolmikon kanssa samoista sijoista vielä tällä kaudella.

Emirates Stadiumilla jo ensimmäinen jakso tarjosi lukuisia maalintekopaikkoja, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut puhkaisemaan kuparista. Toisen jakson alussa Arsenal siirtyi 1-0 -johtoon, kun ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazette vapautti Gabriel Martinellin läpiajoon ja 20-vuotias naulasi tarkan vedon takakulmaan ohi puolalaismaalivahti Fabianskin.

Kotijoukkueen tilanne parani huomattavasti 68. peliminuutilla, kun vieraiden Vladimir Coufal otti toisen keltaisen korttinsa ja aiheuttaen samalla Arsenalille rangaistuspotkun. Ranskalaishyökkääjä Lacazette asettui laukomaan pilkkua, mutta oikeaan alanurkkaan pilkulta katsottuna suuntautuneen laukauksen Fabianski onnistui torjumaan.

West Ham lähenteli ottelun loppupuolella Arsenalin maalia ajoittain jopa vaarallisestikin vajaamiehisenäkin pelaten, mutta Aaron Ramsdale ja kotijoukkueen puolustus kestivät tilanteet. Lopullisen niitin ottelulle löi 87. peliminuutilla vaihdosta kentälle tullut Emile Smith Rowe, joka tinttasi vasurilla pakin jalkojen välistä pallon takakulmaan, eikä Fabianski voinut vedolle yhtään mitään.

Kierroksen kahdessa muussa ottelussa Brighton taipui kotonaan Wolvesille 1-0 -lukemin ja Crystal Palace jakoi kotiottelussaan pisteet Southamptonin kanssa 2-2 -lukemin.

Torstaina Valioliigassa on luvassa kolme ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga