Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan Leeds-Arsenal-ottelun rasismikohussa pidätys

Leeds Arsenal 18.12.2021
AOP

Länsi-Yorkshiren poliisi on tehnyt pidätyksen lauantaiseen Valioliiga-rasismivälikohtaukseen liittyen. Leeds on vahvistanut asian.

Englannin jalkapalloliitto FA aikoo tutkia rasistista välikohtausta, jossa Leeds-fani käyttäytyi tökerösti Arsenalin pelaajia kohtaan. Länsi-Yorkshiren poliisi on tehnyr yhden pidätyksen syytösten johdosta, joka tapahtui Arsenalin 4-1-voittolukemiin päättyneen ottelun avauspuoliajalla.

Virkailijat puhuivat useille Arsenalin vaihtopelaajille tapauksesta kentän äärellä loppuvihellyksen jälkeen ja saavat lausunnon seuralta ja asiaan liittyviltä henkilöiltä.

Leeds sanoi eilen illalla antamassaan lausunnossa, että tutkinta välikohtauksesta on käynnissä.

– Seura vahvistaa, että Arsenal-pelimme ensimmäisen puoliajan rasismiin liittyvien väitteiden tutkinta on käynnissä ja että yksi pidätys on tehty syytökseen liittyen. Rasismia ei suvaita Leeds Unitedissa, ja kaikki kannattajat, joiden havaitaan käyttävän rasistista kieltä, saavat elinikäisen pelikiellon kaikkiin Leeds Unitedin peleihin.

Väitetyn pahoinpitelyn uskotaan kohdistuneen Arsenalin Nuno Tavaresiin ja Nicolas Pépéhen, kun he lämmittelivät ensimmäisen puoliajan aikana, ja peli pysähtyi hetkeksi, kun ottelun tuomareille ilmoitettiin välikohtauksesta.

Myös Arsenalin manageri Mikel Arteta vahvistaa tapahtuneen.

– Kyllä, valitettavasti voin vahvistaa sen. Siitä ilmoitettiin stadionin johtajalle ja sitten viranomaiset käsittelevät tilanteen. Se oli pelaaja, joka istui penkillä. Yksi pelaajista kuuli nuo kommentit. Se oli yksittäinen tapaus, siitä ilmoitettiin, ja nyt viranomaisten on tehtävä yhteistyötä seurojen kanssa ymmärtääkseen, mitä tapahtui.

Yksi Arsenal-vaihtopelaajista, Rob Holding, näytti varoittavan tuomaristoa ​​tapauksesta 34. minuutilla, mikä johti keskusteluun molempien seurojen edustajien ja erotuomarin Andre Marrinerin välillä. Poliisi keskusteli myöhemmin heidän kanssa, jotka ilmeisesti olivat kuuloetäisyydellä pelin lopussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga