Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal juhli voittoa Valioliiga-lauantain ainoassa ottelussa

Gabriel Martinelli Arsenal
AOP

Valioliigassa oli todella mielenkiintoinen lauantai, kun kuudesta suunnitellusta ottelusta viisi jouduttiin perumaan ja ainut pelattu ottelu oli Leedsin sekä Arsenalin välinen taistelu kello 19.30 alkaen. Sunnuntain peleistä on alustavasti vain yksi neljästä peruttu. Arsenal juhli kuitenkin voittoa viikon toisessa pelissään.

Arsenal otti viikon toisen voittonsa ja kolmannen Valioliigassa putkeen, kun Mikel Artetan valmentama miehistö haki tyylipuhtaan 4-1 -vierasvoiton Leedsistä lauantain ainoassa ottelussa. Aiemmin tällä viikolla Arsenal kaatoi kotonaan West Hamin. Leedsille viikko on ollut synkkä, sillä joukkue on kahteen peliin päästänyt 11 maalia ja tehnyt ainoastaan yhden. Manchester City kurmuutti Leedsiä keskiviikkona 7-0 -lukemin Etihad Stadiumilla.

Arsenal sai lauantain otteluun hirmuisen alun, kun ensimmäisen 30 minuutin aikana joukkue karkasi Gabriel Martinellin maaleilla jo 2-0 -johtoon. Tauolle ottelussa siirryttiin vieraiden 3-0 -johdossa, kun Bukayo Saka naulasi kauden kolmannen maalinsa.

Toinen jakso oli ensimmäistä huomattavasti tasaisempi ja Leeds iskikin kavennusmaalin noin vartti ennen täyttä aikaa, kun Martinellin maanmies Brasiliasta Raphinha iski rangaistuspotkusta 3-1 -kavennuksen. Maali oli 25-vuotiaalle hyökkääjälle jo kauden kahdeksas.

Arsenal ei kuitenkaan tyytynyt kahden maalin voittoon vaan West Hamiakin vastaan osunut Emile Smith Rowe naulasi vielä loppulukemat reilu viisi minuuttia ennen loppua 4-1’n.

Arsenalilla on luvassa ensi viikolla kaksi ottelua, kun tiistaina olisi Englannin liigacupissa vastassa kotiottelussa Sunderland ja tapaninpäivänä Norwichia vastaan vieraskamppailu.

Kolmen ottelun tappioputkessa lojuava Leeds kohtaa tapaninpäivän vierasottelussa Liverpoolin vieraissa, joten suurella todennäköisyydellä tappioputkelle ei nähdä päätöstä edes joulunkaan kunniaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga