Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastle ja Manchester United väänsivät tiukan taiston maanantai-iltana Valioliigassa

Newcastle ja Manchester United väänsi tiukan väännön.
AOP

Maanantaina Valioliigassa pelattiin vain yksi ottelu, kun sarjassa viimeisenä oleva Newcastle venyi tasapeliin Manchester Unitedia vastaan. Ottelu oli äärimmäisen viihdyttävä ja lähempänä voittoa lopulta oli kotijoukkue.

Eddie Howen kipparoima Newcastle pelasi kotipelissään joulutauon jälkeen 1-1 -tasapelin Manchester Unitedia vastaan maanantain ainoassa ottelussa Valioliigassa.

Tasapelin tuoman pisteen myötä Newcastle nousi sarjassa sijalle 19 eli toiseksi viimeiselle paikalle. Norwich tippui sarjassa viimeiseksi ja on pisteen Newcastlea perässä. Putoamista vastaan taistelee tällä hetkellä neljä joukkuetta, kun Newcastlen ja Norwichin lisäksi kolmen pisteen sisällä ovat Watford sekä Burnley.

Manchester United on sarjassa 17 pelatun ottelun jälkeen seitsemäntenä ja ero Mestarien liigaan vievään neljänteen sijaan on seitsemän pistettä. Unitedilla on kuitenkin kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Arsenalilla, joka pitää neljättä sijaa hallussaan, joten piste-ero kaventuu merkittävästi, mikäli United onnistuisi voittamaan rästissä olevat kamppailut.

Maanantain ottelussa kotijoukkue oli hallitsevampi osapuoli ja loi merkittävästi enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja. Newcastle siirtyi heti ottelun alussa ranskalaispelaaja Allan Saint-Maximin maalilla 1-0 -johtoon. Maali oli keskikenttämiehen kauden kolmas. Avausjaksolla kotijoukkue iski pallon toistamiseen David de Gean selän taakse, mutta maalintekijä Callum Wilson oli niukasti paitsiossa maaliaan edeltäneessä tilanteessa.

Toisella jaksolla kotijoukkueella oli paikkansa siirtyä 2-0 -johtoon, mutta viimeistely ontui. Noin 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua United nousi tasoihin, kun siirtohuhuissa vierinyt Edinson Cavani tuikkasi lähietäisyydeltä pallon verkkoon.

Ottelun viimeisillä minuuteilla de Gea joutui venymään huippupelastuksiin. Lisäksi espanjalaismaalivahdin pelasti tolppa, kun Jacob Murphyn tulinen laukaus tuli oikeasta pystypuusta ulos.

Tiistaina Valioliigassa pelataan neljä ottelua. Alkuperäisissä ohjelmassa oli kuusi ottelua, mutta Arsenalin kotiottelu Wolvesia ja Leedsin kotiottelu Aston Villaa vastaan on jouduttu perumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga